Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaa ......

nowe info o Iwonie!!! planety mówią że nie żyje, link. masakra;/

Polecane posty

Gość przerażonaaa ......

podaje wam link do forum jakie znalazłam, cofnijcie się tylko do pierwszej strony. kilka osób tam którzy zajmują się astrologią, tarotem, układem planet odtwarzają przebieg zdarzeń co działo się z Iwoną i gdzie jest jej ciało, to co mówią planety. (straasznie to długie i skomplikowane ale autorzy tamtego forum widac że są wykształceni w tej dziedzinie, jestem przerażona) http://www.zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=19&;thread_id=24&rowstart=60

Gość przerażonaaa ......
podaje wam fragment z tego forum: Luna, widziałaś ten rysunek tutaj? http://img823.imageshack.us/i/miejscecialaiwejscie.png/ Według tej wizji "utknęła", bo stoi na drodze kratka. Może być też tak, że zaplątała się jakieś wrzosy. Na tej wizji też jest źródło światła, ale raczej naturalne, słoneczne. Z chłodną kalkulacją się zgadzam. Widzimy u niego analityczny umysł. A to bardzo ciekawe, bo w ostatniej części analizy widziałem, że sprawca poszedł tam, gdzie w piątym miał Wenus, co wskazywało na związek i jeszcze było tam jakieś dziecko, nie wiem jakiej płci, po prostu Merkury oznaczał dziecko (lub chociaż znajomego). To wydało mi się TAK dziwne, że chyba w końcu tego nie dopisałem, ale ktoś przesuwając kosmogram sam do czasu, gdy Wenus wpadnie do Iwony jedenastego sektora. To o "innej grupie" - dokładnie to miałem na myśli opisując pracę, do jakiej poszedł i Wodnikowych przyjaciół, jakich tam spotkał. Mogą mieć też wspólny cel, wspólne zainteresowanie, może to być coś związane z dużymi publicznościami, grupami ludzkimi. Cyrk albo wędrowne wesołe miasteczko też pasuje. No, chyba, że jeszcze chodzi o grupę Cyganów, ale nie chciałbym zabrzmieć rasistowsko.

Gość lubisz żurawinki?
jak można wierzyć w takie kurrwa bzdury ? :O:O:O

Gość przerażonaaa ......
ja osobiście wierzę w astrologie i nie są to bzdury, skoro się tym nie interesujesz i tym bardziej się na tym nie znasz to się nie wtrącaj

Gość Waglewski senior ma piękne ocz
to są bzdury wierutne i im szybciej przejrzysz na oczy, tym lepiej dla ciebie 🖐️

Gość przerażonaaa ......
a jeśli to naprawde daje jakiś trop?? piszą że jej ciało mogło się przemiescic pod wpływem wody i może byc po drugiej stronie jakiegoś odpływu, ściekow czy kanału ale na koncu jest krata i soro wody brudnej i ona moze byc przy tej kracie w wodzie dlatego jej nie znalezli?? chcialabym aby znalazla sie cala i zdrowa, szkoda mi strasznie rodziny ale jezeli nie zyje naprawde to nic jej juz nie pomorze a jesli znalezli by jej cialo to matka zaznala by spokoju jako takiego

Gość tyy86y86
W Parku Regana jest Kraina zabaw jest to duży plac zabaw dla dzieci

Gość przerażonaaa ......
no wlasnie, antyaniol pisał coś o placu zabaw. Nigdy nie wypowiadalam sie o Iwonie, śledziłam tylko czasem jakieś fora ale to co przeczytałam dzis mną wstrząsnelo. Jakie to życie jest okrutne:O

Gość tyy86y86
Mogą mieć też wspólny cel, wspólne zainteresowanie, może to być coś związane z dużymi publicznościami, grupami ludzkimi. Cyrk albo wędrowne wesołe miasteczko też pasuje. Pasuje jeszcze to do jakiegoś burdelu

Gość podigy 989
gdzie jest park edgara? w jakim miescie?

Gość ladaco
ja tu widzę zajebistą koniunkcję Saturna w opozycji do Plutona i Syriusza w znaku Wagi o Poranku a może Wieczorku

Gość przerażonaaa ......
ladaco ty to jesteś tak popierdolony że już bardziej się nie da 🖐️

Gość tyy86y86
nie Park edgara a Regana,znajduje się w sąsiedztwie tego lasku co Iwona zagineła

Gość Ladaco
:D :D :D :D

Gość tyy86y86
wchodząc w którąś alejke Twona mijała po drodze ten plac jeśli do zdarzenia nie doszło wcześniej=lasku

Gość tyy86y86
nie zwracajcie uwagi na tego trola ladako niech sobie tam pisze