Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmizolda:)z Tristiana

hmmm co o mnie sądzicie skala

Polecane posty

Gość hmmizolda:)z Tristiana

jestem ciekawa co myślą o mnie inni ,chociaz ja uwazam sie za atrakcyjna kobiete , chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat:) pozdrawiam wszystkich oceniajacych .Jakby ktoś pytał mam 23 lata. http://img638.imageshack.us/f/bd84fc2867.jpg/ http://img191.imageshack.us/i/287949c664.jpg a tutaj wczoraj świeżo pop fryzjeru:) http://img704.imageshack.us/i/184a93d62b.jpg/

Gość Pan Biznesmen
zerżnąłbym cie i ochlapał ci buzie nasieniem :) traktuj to jak komplement ❤️

Gość Pan Biznesmen
po obejrzeniu ostatniego zdjęcia utwierdziłem się w przekonaniu że z moim drągiem byłoby ci do twarzy :)

do tego na 1 zdjęciu masakra na 2 już ładniej. Pokazujesz paznokcie jakby były piękne a są jak pałki. Pasemka na włosach już od lat nie są modne. Przyciemnij włosy. Nie ubieraj bluzek w paski bo pogrubiają , pomaluj i zapuść paznokcie do tego maluj oczy bo wyglądasz tak nijako nic w Tobie nie jest podkreślone . wysyłam ciekawą stronę z objaśnieniami jak malować oczy. http://www.snobka.pl/dzial/263

moim zdaniem nie masz wyjątkowej urody okresliłabym ciebie jako przeciętną... ale masz coś co tym pięknościom brakuje naturalność nie słuchaj komentarzy innych o zmianie fryzury itd tutaj na kafeterii wszyscy ubóstwiają wręcz urodę dziewczyn które wyglądają jak tirówki

Gość fgdffdgfgghgh
nie dawaj swoich fot na forum, po co to robisz. taka mloda jestes i glupiutka jeszcze, nie rob tego. tutaj i tak siedzą pewnie brzydale jakies... no ale po co maja cie ogladac tacy idioci, sama pomysl.

Gość fgdffdgfgghgh
kitana ty to na pewno nawet przecietna nie jestes, tylko brzydka i oblesna, charakter na pewno oblesny sądzac po tym co piszesz ;) spojrz najpierw na siebie a potem oceniaj innych ;)

Gość Monique2222
taka zwykła z Ciebie kobietka, wyglądasz sympatycznie . oceniłabym Cię 4, 5 /10

Gość dojrzały meszyzna lat60
sliczna jestes juz zwalilem se gruche pod to foto i ułżyło mi :D

a co do urody autorki powiedziałam tylko że nie jest typową pieknością nie oszukujmy się większość kobiet jest poprostu przeciętna jedne są bardziej inne gorzej wystylizowane prawdziwych piękności jest może z 5 procent... są to kobiety diamenty nie wymagające żadnego szlifu bo we wszystkim im ładnie i nie potrzebują makijażu

Gość zapracowana 25
JA MAM 25 LAT A WYGLĄDAM MŁODZIEJ OD CIENIE ... fryzura jest nie modna i wygladasz jak stara baba . oceniam ciebie jako przecietna . ta nowa fryzurka o wiele lepsza .

Gość Monique2222
to ja nie jestem kobietą diamentem bo nie we wszystkim mi ładnie ;) ale potrafiłam sobie ,,wyrobić " urodę tzn umiejetnie podkreslić swoje atuty ;) a co do autorki na zdjęciu to wydaje mi się ,że jest dobrze ,,wystylizowana" ,ale jest niespecjalna , taka zwykła..ale źle też nie jest tzn nie jest brzydulą jakąś

Gość Monique2222
no i mam 22 lata więc jestem w Twoim wieku własciwie ,ale powiem Ci szczerze ,że o wiele młodziej od Ciebie wyglądam

Gość ghfgjhkghkhk
nie zamierzam być złośliwa tylko szczera, moim zdaniem jesteś no cóż brzydka a w tych jasnych włosach to chyba już gorzej być nie może no i wyglądasz na jakieś 35lat bez złośliwości, tak więc przyciemnij sobie włosy i zacznij malować oczy

Gość Monique2222
ale jak się tak zastanowiłam to myślę ,że jednak nie istnieją kobiety ,którym było by ,,we wszystkim ładnie" tzn w każdym ścieciu włosów , każdym kolorze, każdym stroju... np nawet Monice Belluci ,która moim zdaniem jest bardzo piękna było by nie tak ładnie w blondzie jak w czarnych włosach

Gość a takbdxgbdkugbvukd
poza wszystkim to moja mam ma 44 lata a ubiera się lepiej od ciebie i lepiej o siebie dba

Gość bez urazy ,ale na
drugim zdjeciu wygladasz jak jakaś mamuska ,albo nianka...