Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiiiiiiiiica

100% dziewica do prawiczków kafeteryjnych.

Polecane posty

Gość dziewiiiiiiiiica

Od razu zaznaczę, że jestem w 100% dziewicą. Nnie uprawiałam żadnego anala, orala, tylko z 5 razy sie całowałam. Pisze, bo wiem, ze dla prawiczków to strasznie ważne jest. Ja rozumiem, że wszędzie oni są. Tylko dlaczego na kafeterii każdy jeden taki sfrustrowany jest? Upierają się, że seks dla nich to coś więcej i dlatego nadal są prawiczkami. To dlaczego ja się pytam najwięcej ich na tematach poswięconych erotyce? Taki Leviatan. Wypowiada się we wszystkich tematach ad. oceny urodzy dziewcząt i w tych o seksie. Gdzie nie wejde poczytać coś co piszą osoby doswiadczone tam jest zasrane Leviatanem i innymi prawiczkami szerzącymi swą ideologie i wielce znającymi się na rzeczy. Ja się pytam, po co mnie dziewicy taki prawidzek co nic innego mu już w glowie nie siedzi tylko sam seks? Nie wazne juz jaki ten seks u nich bedzie uczciwy i piękny, ale tylko seks. Rzygać się chcę. Ja wybieram doswiadczonego mężczyznę, co miał i nawet 10 kobiet w życiu i seks dla niego jest czyms "mniejszym" niezeli "większym", ale bedzie patrzyl na moja osobowosc, a nie dziewictwo. No i nie będzie zył seksem 24/dobe!!!!

Gość prawiczek kafeteryjnyy
a bierz i takiego co miał 100 kobiet . To twoja sprawa . A dla mnie seks nie jest najwazniejszy . Chociaz dobrze by było gdyby dziewczyna była dziewicą albo miała najwyzej jednego partnera przede mną .

Gość dziewiiiiiiiiica
No i wypowiedział sie typowy prawik kafeteryjny dla którego najwazniejszym, jak nie jedynym kryterium dobooru jest ten kawalek blony :/

Gość dziewiiiiiiiiica
wyboru *

wiesz dziewice z reguly maja piekniejsza dusze . I tu nie chodzi o błone , a oczystosc duchową . Kobieta ktora miała pena w ustach nie kojarzy mi sie z niewinnoscią .

dziewictwo to nie tylko kawałek błony ale rowniez umysl . KObieta ktora jest ubrudzona seksem nigdy nie bedzie miała juz takiego umyslu jak dawniej .

Gość dziewiiiiiiiiica
ja miałam anal ze stadem murzynow .

Gość a mi sie też źle kojarzy
koleś ktory jebał w kakałko ileś kobiet, ale jakbym miala patrzec takimi kategoriami to nigdy bym faceta nie znalazła. Zresztą, moim zdaniem z facetem ktory jest długo prawiczkiem i nie mial zadnej kobiety jest cos nie tak. Z takim, ktory za glowne kryterium wyboru partnerki uwaza to, czy jest dziewica tez z glowka nie do konca ok. To juz wole normalnego mężczyzne, ktory byl w związku i wspozyl ze swoimi bylymi dziewczynami, co zreszta jest normalna sprawa, tak samo jak kobieta wspolzyla z facetami, z ktorymi byla.

Gość prawiczku pędź na Krakowskie
Przedmieście pilnować krzyża.

Gość zyj w czystosci nie daj sie
słabosci

Gość dziewiiiiiiiiica
Jakis podszyw ze zdjęciem. Dusza, czy też charakter to kwestia wychowania, nie zwyklego włożenia członka w pochwę. Mowisz, ze kobieta "pobrudzona" seksem nie będzie miała takiego umysłu jak dawniej, czyli co? Masz zamiar ciągle zaliczać same dziewice, czy ze swoją żoną nie uprawiać seksu, zeby caly czas miala niepobrudzoną duszę? Zadziwiające jest, ze takie poglądy mają jedynie prawiczkowie, zaden facet mający doswiadczenia takich banialukow nie prawi. Nawet ja zadnej dziewicy nie znam co tak pieprzy od rzeczy :o O czyms to chyba swiadczy. O waszych kompleksach i strachu przed porównaniem do poprzedników. Do tego sie wszystko sprowadza. Przestancie być egoistami chcącymi zaspokoic potrzeby wlasnego ego, otwórzcie oczy i spojrzcie na swiat szerzej. Zafiksowaliscie się na tych zbieznych z rzeczywistoscią dyrdymałach

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn25
mam 25 lat, jestem doswiadczony. mialem i mam duzo kobiet. oddaj sie mi, zrobie to bezbolesnie a nawet bedzie ci super zajebiaszczo...

kobieta musi byc czysta , a facet nie . W koncu na slubie ubiera sie białą suknie - symbol niewinnosci . Zyjemy w spoleczenstwie gdzie kobieta ktora lubi seks uwazana jest za dziwadło , a jak facet to lubi z kazdą robić to jest uważany za macho

Moze to dziwne, ale nie lubie sie dzielic kobietą z innymi

Gość dziewiiiiiiiiica
My już odchodzimy pomalu od tego schematu. A Ty widze najgorszy typ, bo prawiczek hipokryta. Sam chce sobie wpierw poruchać, a potem bedzie szukal dziewicy :o A wiesz jaka czeka cie przyszlosc? Bedziesz dobijał 30 i zadna nastolatka nawet na ciebie nie spojrzy, wsród starszych dziewictwo naprawde bedzie rzadkoscia. Wkoncu trafisz na ta swoja 30 letnia dziewice i tylko to bedzie wazne, a ozenic sie wkoncu z kims trzeba. Nie bedzie wazne juz ze jest popierdolona, ma wąsy czy smierdzi jej z buzi :o

Gość odpowiedz jest prosta
w prawiczkach narasta frustracja seksualna i dlatego wciąż mówią o seksie, ale ze względu, ze sami są niedoświadczonymi prawiczkami chcą dziewicę również niedoświadczoną żeby w razie czego nie okazało się że jej były partner seksualny był lepszy itd. ps. nie mówię o wszystkich, zawsze są wyjątki

byc moze wy lubicie pic wode z jednej szklanki , ale mnie to nie dotyczy . Dlatego nie chce zeby moja dziewczyna była zużyta

Gość dziewiiiiiiiiica
Dzieki fajansiarz ;) Przemyslę :P

Gość dziewiiiiiiiiica
Zużyta? Co się ma niby "zużyć"? Zużyć to się może rower, ale nie kobieta. Pić wode z jednej szklanki? Jak już tworzysz porównania rób je z sensem. Ktos was trafnie podsumował. Narasta w was frustracja seksualna. Dlaczego ja nie znam i nie znałam żadnej dziewicy mającej tego typu poglądy, chociaż u dziewczyny jeszcze by uszło, ale u faceta?

nadzieją dla prawiczków i dziewic, może być: Inkuby i sukuby W średniowieczu dręczyły pobożnych ludzi we śnie, a ci próbowali je odpędzać postem i modlitwą...lecz juz wtedy byli tacy, którzy sie z tych odwiedzin bardziej cieszyli niż byli im przeciwni. Niektórzy posuwali się do tego, że samotni lub rozczarowani ludzkimi kochankami, a usatysfakcjonowani związkiem z tymi duchowymi zupełnie zaprzestawali poszukiwań kochanków wśród ludzi, poświęcając się w zupełności niewidzialnemu dla otoczenia "małżeństwu" nierzadko poligamicznemu. "Inkub" i "sukub" (incubus, succubus) to stosowane przez chrześcijan określenia diabła przybierającego postać mężczyzny lub kobiety i pod kuszącą osobę płci przeciwnej do popełnienia tego, co ta wroga ciału religia nazywa grzechem nieczystości. My będziemy używać tych utartych terminów w szerszym znaczeniu, na określenie jakichkolwiek duchów, z którymi człowiek wchodzi w relacje natury seksualnej. Resztę można znaleźć i zapoznać się na moim chomiku w folderze,

nie lubie używanych rzeczy . Byc moze wy lubicie chodzić w używanych ciuchach , bieliznie, z używanymi kobietami , ale mnie to nie dotyczy . Ja lubie nowe rzeczy .

Gość NIE-PRAWDZIWEK
No dobra, dziewico 100%. A co konkretnie chcesz wiedzieć?

Gość dziewiiiiiiiiica
Od kiety kobieta to jest RZECZ? Jak smiesz ja porównywać do ubran i bielizny? WSTYD Ty jested nie dno prawiczek, ty nawet nie jestes dno facet, ty jestes dno człowiek. kompletne zero. dupe bym sobie toba nie podtarla, a codopiero chciala wchodzic w blizsze relacje z kims kto mnie do rzecyz porównuje!

dupe bym sobie toba nie podtarla, no to wytrzyj sobie papierem sciernym

Gość dziewiiiiiiiiica
A ludzie to się kochają. Obdarowywują sie sobą wzajemnie. Taki jesteś szlachetny i "duchowy" a seks jest dla ciebie używaniem sobie organizmu drugiego jak szmaty czy majtek?

Gość dziewiiiiiiiiica
ja nosze bielizne mojej mamy .

dziewiiiiiiiiica polemika z nimi nie ma sensu szkoda Twojego czasu i energii kazdy o takich pogladach o jakich piszesz traktuje kobiete jak rzecz sa to jednostki dysfunkcyjne nie potrafiace kochac i tworzace idiotyczne ideologie