Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mate92

pekla mi prezerwatywa.... laska moja wziela tabletke okolo 2 godzin po stosunku.

Polecane posty

Gość Mate92

czy jest szansa ze nie bedzie w ciazy?? jesli prezerwatywa byla plemnikobujcza to to cos daje?? jestesmy w stresie:( a tabletka wziela 2 h po stosunku...... nie wiem co mam myslec:(

mało sprecyzowana wypowiedź..... nic na temat tego jaka tabletka, który dzień cyklu itd. z własnego doświadczenia mogę powiedzieć tyle że escapelle sprawdziła się u mnie w 100% , chociaż niepożądane obawy u mnie wystąpiły, distałam krwawienia- plamienia , nie mylić z miesiączką !! to efekt uboczny wywołany zażyciem tak dużej ilości hormonów, na opakowaniu widnieje informacja, że miesiączka może przesunąć się o 7 dni niż powinna wystąpić, w moim przypadku kiedy po 12 dniach od daty kiedy powinien wystąpić zrobiłam test gdyż myślałam, że nie poskutkowała, okazało się że wyszedł negatywny, a spodziewana miesiączka pojawiła się po 18 dniach. Każdy organizm reaguje inaczej- 7 dni to moim zdaniem orientacyjna liczba dni u mnie było to 18. Życze powodzenia

Gość ddeeh
tabletki antykoncepcyjne nie są tabletkami "po"...więc nie ma róznicy czy ją wzięła przed stosunkiem czy po..jeśli bierze regularnie to nie ma podstaw do obaw..