Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nexxxxa

brak jajeczkowania a chęć ciąży :(

Polecane posty

Gość nexxxxa

dziewczyny mam problem, po ślubie staraliśmy się zajść z mężem w ciąże, ale w związku z niepowodzeniem wybrałam się do lekarza, ten stwierdził, że nie jajeczkuję (miesiączki miałam raz na 3 miesiące). Przypisał mi Clostilbegyt ale on również nie pomógł i teraz zlecił mi badania hormonalne. Strasznie się boję że nie będę mogła zajść w ciążę, jak Wy to widzicie, miałyście takie problemy??

Zrób badania hormonalne ja mam problem z prolaktyną jeste za wysoka i tez prawdopodobnie nie mam owulacji...Ja biorę bromergon podobno jest dobru biorę go już prawie miesiąc i już widzę efekty @ miałam tylko 4 dni a wcześniej 7 poza tym widzę że pojawiło mi się więcej śluzu więc może i owulka wróci...Nam teraz zaczął się 4 cykl starań i wiem że pewnie jeszcze troche poczekam na uoragnione dzieciątko ale zrobię wszystko by je mieć..Nie załamuj się Tobie też się uda :)..Moja rada jak będziesz robić badanie hormonalne to zrób również badanie prolaktyny po obciążeniu czylo po podaniu tabletki...Koniecznie po obciążeniu bo ja tylko ta po podwyższoną i ta też uniemozliwia zajście w ciąże a wiem że wielu lekarzy jak widzi że pierwsza jest w normie to nie zleca badania po obciążeniu i tak to można się starać w nieskończoność :)..Głowa do góry :D

nexa - uwazam ze ten gin jakis dziwny...najpierw powinien wyslac cie na badania zeby zobaczyc co jest nie tak a potem jakies leki zapisywac:///// clo jest wlasnie na stymulacje owulacji, ale nie wiesz co masz z innymi hormonami..... zmienilabym lekarza.......ja mialam stwierdzone pco, nieregularne miesiaczki i policystyczne jajniki...na dszczescie mialam dobry poziom hormonow i zaszlam w koncu w ciaze bez wspomagania , poza luteina na wywolanie miesiaczki..... co prawda nie udalo mi sie ciazzy donosic, ale nie zalezalo to od mojeog organizmu tylko od organizmu dziecka..... no ale po ciazy mam owulacje i regularne miesiaczki.....

ja tez mam problemy, niby pecherzyk rosnie ale nie pęka, od tego miesiaca zaczynam brac CLO

...ja od nadczynnośći tarczycy mam brak owulacji...trwa to dośc długo , bo od końca ubiegłego roku....sama zauwazyłam brak śluzu płodnego i potwierdziła to lekarka....żadnych jajeczek nie widać, ale nic na to nie poradze...musze wierzyć, ze operacja tarczycy mnie uleczy i w koncu uda mi sie znów być mamą...