Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Dżina

Hahaha! W końcu jakaś sprawiedliwość na tym świecie!!!

Polecane posty

Gość Mała Dżina

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Zatrzymano-sprawcow-bestialskiego-porwania-22-latka,wid,12590659,wiadomosc_prasa.html Nareszcie nie kobieta. Dobrze mu tak! Pewnie ich sprowokował. Oby więcej takich gwałtów. Wtedy faceci przynajmniej zrozumieją co to jest.

Gość a tys sie z choinki
pojebana jestes. ja myslalam, ze jakis pedryl zgwalcil bolcem w dupe gwalciciela. masz cos z umyslem kwoko

Gość Mała Dżina
Zatrzymano sprawców bestialskiego porwania 22-latka Dwaj bracia z Warszawy i ich wujek z Torunia wpadli w jednym z mieszkań w Toruniu. Przetrzymywali, bili, prawdopodobnie zgwałcili i doprowadzili do próby samobójczej 22-latka z Morąga - podała TVP Bydgoszcz. Krzysztof O. i Sebastian O. byli kolegami ofiary. Jak informuje policja, na przełomie lipca i sierpnia w Toruniu miało dojść do pozbawienia wolności Jakuba. Portal www.lublin.com.pl napisał w czwartkowy wieczór, że bracia przetrzymywali, pobili i zgwałcili 22-latka. Ten załamał się psychicznie i podciął sobie żyły. Dopiero wtedy jego oprawcy zareagowali: zabandażowali mu ręce, poszli na dworzec kolejowy, kupili bilet i wsadzili do pociągu do rodzinnego Morąga. Jakub opowiedział o wszystkim rodzinie, która wynajęła detektywa Krzysztofa Rutkowskiego, by odnalazł oprawców Jakuba. Rutkowski zrelacjonował portalowi całą tragedią i to, jak doszło do zatrzymania podejrzanych w czwartek w domu przy ul. Wyspiańskiego w Toruniu. Rzecznik kujawsko-pomorskiej policji Monika Chlebicz - po lubelskiej publikacji materiału - zaprzeczyła jednak w piątek, jakoby jakiekolwiek osoby cywilne uczestniczyły w czynnościach wykonywanych przez policjantów - zatrzymaniu i przesłuchaniu. Chlebowicz poinformowała, że policjanci z Komendy Miejskiej w Toruniu otrzymali w czwartek zgłoszenie dotyczące pozbawienia wolności 22-latka. Z uwagi na charakter tego czynu, podczas przyjęcia zawiadomienia o przestępstwie w czynnościach uczestniczył również policyjny psycholog. Funkcjonariusze udali się do miejsca, gdzie mogło dojść do przestępstwa (na Wyspiańskiego) i zatrzymali trzech mężczyzn. Funkcjonariusze wykonali oględziny, przesłuchali świadków oraz zabezpieczyli dowody.

Gość Jakub 22 lata
Eee tam nie ma co roztrząsać. Mi tam się podobało :p :classic_cool:

Gość Mała Dżina
Ja mam coś z umysłem? To nie ja gwałcę tylko faceci :O Teraz mają to na co zasłużyli

Gość czasem mnie to przeraza
jacy popierdoleni ludzie siedza na kafe

Gość dvbdfgvdf
Niestety muszę po części przyznać autorce rację. Gdyby to była kobieta, to już by pisano, że sama tego chciała, że prowokowała itp. A on co? Pewnie miał zbyt seksowne ubranie :D Naród męski naprawdę jest chory.

Gość Mała Dżina
Niedorzeczne teksty? A teksty typu "sama tego chciała" są dorzeczne? :O Czemu zasłużył? Może dzięki temu się czegoś nauczy. Zresztą nie wiadomo czy sam kiedyś nie zgwałcił jakiejś kobiety

Gość Mała Dżina
A jak nie zgwałcił to zawsze jeszcze mógł to zrobić. Teraz przynajmniej się opamięta i nie zrobi tego w przyszłości.

Gość zabije
ty tepa srako!! sama zaslugujesz na gwalt, chociaz nie jeszcze nie daj bog by ci sie spodobalo zycze ci, zeby ciebie dopadlo paru lebkow w ciemnej uliczce i wysrali ci sie na twarz zdechnij szmatlawcu jeszcze jeden komentarz na ten temat glupia suko bez szkoly i cie namierze