Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corvi

Czy mogę być w ciąży? Pomóżcie, bo oszaleję

Polecane posty

Wiem, że ten temat był już poruszany wiele razy, mimo to ja chcę przedstawić swoją sytuację. Mniej więcej 3 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting. On był w spodniach, ja byłam rozebrana. Zajmował się mną. Już wiele razy tak robiliśmy i wszystko było w porządku, aż do teraz... Dostałam normalnego okresu, a mimo to mam schizy, że mogę być w ciąży. Jestem już mniej więcej w połowie cyklu i zaczęły boleć mnie piersi, czytałam, że tak się dzieje po owulacji. I te dziwne bóle w dole brzucha, dosłownie mam już wszystkie objawy ciąży :( Wiem, że sobie je wmawiam pewnie i zaraz dostanę po uszach, że jestem niedojrzała, ale proszę, powiedzcie - czy w opisanej przeze mnie sytuacji jest możliwość zajścia w ciążę? I skąd u mnie te dziwne objawy? Dodam, że chłopak CAŁY CZAS był w spodniach....

Gość sdsdsdds
tia mozesz :O wiesz ile zaszlo w ciaze bo siadalo chlopakom na kolana ? plemniki skacza jak pchy -a dziure znajduja w 5sec.

Gość świeża mężatka...
nie jesteś w ciąży skoro on był w spodniach to nawet Macgaiwer by nie dał rade :P a jak się stresujesz to organizm sprawia Ci psikusy:P

No wiem, wiem, że moje pytanie może wydawać się śmieszne. Ale dzięki kochane, uspokoiłyście mnie trochę ;)

Gość telephone
kurwa dziecko idź się poucz :O