Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sok_pomaranczowy

POMOCY UŚWIADOMCIE MNIE

Polecane posty

hej. uprawiałam petting jestem dziewicą ale ostatnio źle się czuję , miesiączkuje tylko trochę mi sie rozregulował okres, zrobiłam dwa testy wyszły negatywnie wiec powinnam sie cieszyc, ale napewno nie jestem w ciąży ?????

Gość lolitka_
jak mozna byc dziewicą i byc w ciąży????? jestes ty mądra chyba nie!!!!!!!!!

oj nie krzyczcie , poprostu słyszałam o przypadkach że w szpitalach lądują dziewice w ciązy dlatego sie straszsnie wystraszyłam, to czemu mi jest bardzo niedobrze? napewno te dwa testy mnie nie oszukały ? z gory przepraszam za natretnosc i dziękuję;* pozdrowienia dla krzykaczów ;))))

Gość lolitka_
pierwsze slysze zeby dziewica byla w ciązy hahahaa no szloy lepiej sie wróc a nie wypisujesz takie bzdety petting uprawial ale chyba jestem w ciązy buahaha

Gość lolitka_
no niby bylo ale takie cuda raczej sie nie zdarzaja normalnie małolatom sie nudzi i wypisuja jakies glupoty

a Tobie lolitka_ radzę sobie zrobić trening na "Mistrz klawiatury" ;)) pozdrawiam "wymądrzało małolato"... co Ty możesz wiedziec, ale owszem rozbawiłaś mnie długim jęzorem ;)

Gość kajhjsss
byly takie przypadki uprawiali tylko petting a dziewczyna zachodzila...a co to ciezko sperme palcem wprowdzic?

Gość lolitka_
sok_pomaranczowy co ty mozesz wiedziec wypisujesz glupoty idz do lekarza bo tu nikt wróżką nie jest i ci nie pomoże !!!!!dziewica i w ciąży dobre zegnam!!!!!