Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikitnifistimi

Kilka pytań na temat seksu i antykoncepcji

Polecane posty

Gość rikitnifistimi

1. Czy jeśli robicie badania na obecności chorób przenoszonych drogą płciową to przed rozpoczęciem seksu czy dopiero przed przejściem z prezerwatyw na pigułki? W sumie prezerwatywy pękają. 2. Czy macie orgazm kiedy was partner kocha się z wami w prezerwatywie? 3. czy w ogóle macie orgazm w wyniku samej penetracji czy raczej potrzebujecie stymulacji ręcznej lub oralnej przed lub po właściwym stosunku?

Gość rikitnifistimi
4. Czy zawsze z nowym partnerem zaczynacie od seksu w prezerwatywie a dopiero potem przechodzicie na pigułki? Czy od razu zabezpieczacie się tylko pigułkami?

Gość rikitnifistimi

Gość rikitnifistimi
Mi się wydaje, że przy odrobinie dobrej woli więcej osób mogłoby odpowiedzieć

Gość vygcyt
1.ja tam jeszcze zadnych badan nie robiłam bo nie mam takich podstaw kocham sie z chłopakiem w gumce i nie biore tabletek , jeszcze sie nie zdazyło zeby pękła .. zadnych niepokojacych objawów tez nie zauwazyłam u siebie ..nic mnie nie boli.. 2 jasne ze mam orgazm 3. wystarczy sama penetracja wrecz wkurza mnie jak dotyka mnie tam paluchami i jak lize tez nie lubie bo zlizuje wszystko i jestem sucha .tylko penisek 4. -

Gość rikitnifistimi
--->vygcyt A co Cię wkurza w dotykaniu tam palcami? Czyli tzw petting w ogóle odpada? Tak samo jak minetka?