Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eawwwwaa

w co sie ubrac na impreze??

Polecane posty

Gość eawwwwaa

ide na impreze, grilla , duzo alkoholu itd, na dworzu, mam dylemat w co sie ubrac, rurki, bluzka zwykla rozowa i fioletowy sweterek bedzie ok? Nie wiem czy do tego zalozyc szpilki szare zamszowe, czy baleriny ? w ogole czuje sie ze ubiore sie jak polglowek, na codzien stroj wypas, ale na impreze chyba troche za zwyczajny, cod doradzicie?

Ja bym zrezygnowala ze szpilek, w koncu idziesz na impreze w plenerze a nie do restauracji. Wlasnie w nich wygladalabys jak polglowek :D

Gość eawwwwaa
no ale szpilkami chcialam jakos podkreslic ten caly stroj jakze zwykły, ale racja baleriny sa niebo lepsze no i szpilek nei zniszcze, ehh ale tak rurki moga byc, ale gora mi sie nie podoba ... moze cos zmienic

Gość ale masz problem matko
ubierz strój kąpielowy, alkohol cie rozgrzeje

Gość eawwwwaa
mam problem mam, bo czuje s ie ze soba zle, chyba musze schudnac z 5 kg ;/ ostatecznie zlaozylam koszulke z napisami za tylek, leginsy czarne i baleriny do tego sweterek

Na imprezę w plenerze spodnie typu rurki plus bluzka ze sweterkiem jest jak najbardziej na miejscu ;). I lepiej sprawdzą się zdecydowanie buty na płaskim obcasie i najlepsze będą balerinki. Pomysł z górą stroju jest dobry. Jeżeli nie podoba się ten zestaw to zawsze możesz wybrać bardziej "fantazyjną" bluzkę bez rękawów jak np.: http://www.neypo.pl/ona/27-bluzka-miss-miss.html, która wygląda bardziej wystrzałowo niż zwyczajna koszulka. Gdy grill jest zaplanowany na wieczór i będzie trwać do późnej nocy, to koniecznie dobierz sobie do bluzki sweter, najlepiej o stonowanym kroju i kolorze: http://www.neypo.pl/ona/74-sweter-anonymato.html, bo noce mimo letnich upałów są chłodne.