Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam kompanki do odchudzania :)

Polecane posty

Gość za ciebie ma schudnac?

nie głąbie razem raźniej :) wtedy osoby wspierają sie nawzajem piszą sobie co zjadły i o ktorej itp takie trudne? O_o fest...

Gość hells bells
mam 23 lata chce schudnac z 53 do 48 ale nie wiem czy dam rade :( dieta max 1 dzien :(

Gość mala82848284
Ja w to wchodzę,jestem z Rybnika:)

Gość mam podobnie...1
waze 50kg i chce do 45 i tez nie wychodzi :( schudne 1kg i przytyje 3kg. waze wtedy 53kg wyobrazacie sobie, ze mozna sie do takiego spaslactwa doprowadzic? :(

hej kochanienkie :* :) a wiec ja waze 54 i mam 158 cm tez chce wazyc jakies 48 albo chociaz te 50 ale jak narazie moja dieta konczy sie po 4 dniach:/

Gość mala82848284
Ja mam 162 cm i waże 63 kg:(straszne!!!

Gość lady cromwell
ja sie wlasnie od tygodnia odchudzam. dieta prawie bialkowa :) ograniczylam weglowodany ,zero pieczywa, kartofli i makaronow. minimum cukru. duzo bialka i ruch. poki co widze efekty. nie wchodze na wage narazie ale widze ,ze nogi mi szczupleja i ramiona...zarysowuja mi sie miesnie. moj facet tez zauwazyl ,ze szczupleje :D jupi!

Gość lady cromwell
ja mam 24 lata 166cm i wazylam.... 60kg! :(((

Gość hells bells
no wlasnie! ja nie mam silnej woli! nie potrafie oprzeć się tylu smakołykom :P mowie sobie od dzis nic nie jem! i co ! po paru godzinach rzucam się na jedzonko :P z moja figurą źle nie jest przy 168 waże 53 ale jednak podoba mi się chudość i chcialabym schudnąć ale to nie takie proste heh ;p

Gość lady cromwell
chyba przesadzasz.masz idealna wage .z kosci na osci?

Gość hells bells
lady cromwell napisz dokladie co jesz na sniadanko obiad kolacje!!!!!! i co dokladie wyelinminowalas!!

ja wam powiem drogie panie ze schudłam juz se z 60 na 54 ale do 50 chcialabym dobić. najgorszy jest cellulit jaki mi pozostał , ale na to juz chyba nie ma rady :( teraz został mi brzuchol i udziska :/

Gość lady cromwell
nie chodzi o glodowanie. chodzi o pozbycie sie z diety tego co tuczy. ja objadam sie twarozkami, poledwica sopocka, rolmopsami.... i chudne :)

Gość hells bells
czyli treba jesć to co ma duzo białka czyli co????? nabiał????? kurczak???? co jeszce????

Gość lady cromwell
mylisz sie. ja w trakcie odchudzania stosuje zel na cellulit i gdy spadlam mi kiedys waga z 73 na 65 nie bylo wiekszego problemu. jesli nie cwiczysz to nic dziwnego ze zostaje cellu. mi rzezbia sie miesnie wiec nie ma miejsca na cellu :D

Gość hells bells
ja zawsze mam dzien słabości ! sniadanie kilka kanapek z szynką i serem pomiddorem ogorkiem obiad 5 srednich ziemniaków :D udko i mizeria i juz jestem głodna :P dobrze ze dzis wychodzę na imprezke i cos spale :p

trzeba jesc poprostu kilka posiłkow na dzien ale w malych ilosciach iprzedwszystkich cwiczyc i duzo sie ruszac efekty murowane wiem to po sobie noi nie podjadac po godz 18 pic duzo wody nie gazowanej przedwszystkim

Gość lady cromwell
czytaj na etykietach :) chude mieso, poledwica, piersc z kurczaka (ale bez sosow), koniecznie otreby, mleko 0,5% etc jogurty % z blonnikiem..., jajka , brazowy ryz mozna czasem wszamac

Gość hells bells
ale ja np. nie zasnę nienajedzona :( nie raz w nocy nawet musialam wstawac bo mialam ochotę na kanapke :O

boze...jak ja nienawidze ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( ale od 4 dni robie 20 brzuszkow :p tlyko nie piszcie ze mało.. :( dla mnie to sukces

Gość lady cromwell
z ta 18 to fikcja. czytalam wiele artykulow a ten temat. nie ma znaczenia kiedy zjesz.wazne aby to co zjesz spalic. :) a czy zrobisz to w nocy :P czy w dzien nie ma znaczenia. odstaw biale pieczywo! ono tuczy. bialko przyspiesza metabolizm i spalanie tkanki. 5 posilkow dziennie aby metabolizm sie nie spowolnil no i cwiczenia, spacer!

hells to tak jak ja! :D jak mi zaczyno burczeć to moj mnie wygania bo spac nieumi ;p a jak juz otworze tą lodowke to na jednej kanapce sie nie konczy... :(

Gość lady cromwell
ja po wstaniu z lozka robie 100 brzuchow , 20 pompek, 10 przysiadow i do pracy mam kawalek wiec spacerek... w pracy tez czasem duzo chodze :) nie jezdze winda...chodze schodami