Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam kompanki do odchudzania :)

Polecane posty

Gość lady cromwell
20? hm moze bedzie lepiej :) u mnie 100 od zawsze to baza :) dzis na rowerku zrobilam kilka kilometrow :) wysilek poplaca

Gość akunamatata
też jestem od ponad tygodnia na diecie, mam 161 i waże około 51 kg i dąże do 45, bo wtedy wyglądam idealnie, szczupło ale nie chudo :):) moja dieta to mniej żreć :D:D udało mi się zrezygnować z białego pieczywa, dań smażonych, tłustych sosów, słodyczy, ale jem na obiad to co mama serwuje także czasami zdarzają się rzeczy kaloryczne, ale wówczas nie jem, np. kolacji :) bardzo mi pomaga picie wody i wieczorna gimnastyka, lekkie cwieczenia... nie zalezy mi na czasie, ale na efektach :p

ale jakim cudem robisz 100 brzuszkow ...?:( ja jak wjezdźam juz na 12, 13 to czuje sie jak bym wazyla tone :( nie umie sie dzwigac...

ja dziennie cwicze rano i wieczorkiem po pol godzinki a wieczorem po godzinie mimo tego ze pracuje jem duzo warzyw i produktow zawierajcych błonnik i przedwszystkim dieta nisko białkowa i niemam efektu jojo i mam zamiar schudnac jeszcze 3 kg nawazniejsze to miec silną wola a reszta jakos pójdzie

Gość lady cromwell
kwestia wprawy. lubie sie ruszac wiec 100 brzuszkow dla mnie to zaden problem. i lubie to uczucie zmeczenia po :):)

to ja jestem do dupy :( nie lubie ćwiczyc nie mam silnej woli...hmmm jedyne co robie to od miesiąca pije 1,5 litra wody DZIEN W DZSIEN z aqua slim :) chociaz z tym umie sie utrzymac...kiedys to maxymalnie wypijalam 5 szklanek :/ wiecej mi niewchodzilo

Gość lady cromwell
niskobialkowa? przeciez bialko stymuluje metabolizm

Gość lady cromwell
jestes chora na nerki albo watrobe? to dieta dla osob chorych

Gość lady cromwell
aquaslim tez czasem popijam :) albo zjem blonnik :)

Gość akunamatata
mnie na początku też męczyły proste ćwiczenia, typu wspomniane brzuszki, ale to z powodu słabej kondycji :( szybko się męczyłam, wszytko mnie bolało... postanowiłam się rozruszać na swieżym powietrzu (nie czuje tak szybko zmęczenia), typu spacery, rower, rolki itp. teraz zrobiło się chłodno zwłaszcza wieczorem, więc przerzuciłam się na cwiczenia w domu i już tak nie sapie po 10 skłonach :D:D

Gość lady cromwell
aqua slim z przerwami ale popijam jako dodatek. od samego aquaslim nie schudniesz jedzac kupe weglowodanow ,nie cwiczac i rozpychajac zoladek

Gość k a r o l i n a*
dziewczyny, a slyszalyscie o tej diecie, gdzie mozna w sumie wszystko, ale trzeba pić bardzo duzo wody? Byl tu kiedys taki topik. Kobieta piła 8 litrów wody dziennie i przez 2 miesiące schudla 15 kg! :D

8 litrow O_o to chyba nierealne...a gdzie praca i wogole... w robocie ledwie znade czas na moment do kibla z 2 razy a po 8 litrach to bym chyba tam musiala siedziec całą szychte :/

SŁUCHAJCIE!!! JA OD DZIŚ ROZPOCZYNAM NOWĄ DIETE :D BEZSOLNA I BEZCUKROWA ;P ciekawe co mi z tego wyjdzie :) do tej pory zarlam mase soli przed ciota nwet waga mi skakala do 3 kilo tyle wody mi sie zatrzymywalo w organizmie :/ a słodycze moge jest tonami :) WIĘC OD DZIS KONIEC!

Gość cvcvxvxvx
czesc ja jestem na diecie od 3 dni a schudlam juz 2 kg :) pozdrawiam

to prawda. :P caly czas trzeba latać do kibelka :) Zaczelam stosować te dietę. Jestem na 2 dniu dopiero. Ale 8 litrów to jest praktycznie nierealne. Musialabym non stop pić. :D wczoraj dalam rade wypić tylko 4l dzisiaj dopiero 2. Wiec jeszcze mi troche zostalo... nie liczę na to, że wypije 8, ale przynajmniej 4 bym chciala. a w tej diecie jest to dobre, ze nie myslisz o jedzeniu tylko o tym ile jeszcze wody musisz wypić. i kolejnym plusem jest to, ze jak sie napełnisz ta woda to i zjesz malo, bo wiecej juz nie zmiescisz :D

POWODZENIA EFEKT JOJO MUROWANY:/ powinnas prawidłowo chudnąc 0,6kg na tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cvcvxvxvx
ciekawe przed tem tak schudlam 20kg i nie mialam efektu jojo

cvcvxvcośtam.. ;p ściąg se programik komputerowy "moj komputerowy dietetyk" on wylicza bmi itp i mowi kiedy osiagniesz cel i iler powinnas prawidłowo chudnac poza tym ma kalendarz w ktorym idzie notowac ćwiczenia posiłki i godziny posiłkow itp. moj wyliczyl mi ze cel osiagne 3 października i powinnam chudnac 0,6kg na tydzien zeby nie bylo efektu jojo!!!! wiec jakim cudem odchudzasz sie 3 dzien i schudlas 2 kilo EFEKT JOJO MUROWANY!

Jjeszcze go nie masz bo sie dalej odchudzasz ale kiedy zacznies normalnie ejsc sie przekonasz... ale twoja sprawa :)

Gość cvcvxvxvx
efekt jojo asz od tego że jak schudniesz to odrazu wpierdalasz normalnie ! i dlatego jest kurwa efekt jojo ! a jak schudniesz i zaczniesz normalnie wracac do jedzenia sysematycznie ale nadal byc na diecie... i uprawiac sport to kurwa nie masz efektu jojo !!!!

Gość cvcvxvxvx
Poczytaj sobie w necie co to jest jojo !to nie jest wywolana szybka utrata wagi tylko tym ze nie jesz i nagle zaczynasz normalnie jesc !

spokojnie :) ale sie irytujesz he :) ja ci tlyko dobrze radze... moja kumpela miala diete 1000kcal i chudla 1,5 kila na tydzien i miala efekt jojo :/ choc wchodzila na normalna diete powolutku... a jezlei ty mowisz ze masz diete 3 dni i schudlas 2 kilo to ty sie chyba głodzisz O_o