Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem, czy to dobre miesjce

podoba sie Wam ten obraz?

Polecane posty

mowicie, ze kiczowaty?:o

Gość jupikajej
no kiczowaty :)

Gość cccccccccddd
mi się podoba

Gość lilarooż
super, wcale nie kiczowaty:)

nakręcon,a to ironia?:P przyznam, ze juz go zamówiłam. to nie dla mnir, tylko dla rodzicow na prezent, maja dosc tradycyjny gust, wiec im raczej sie bedzie podobal... tylko tak sie zastanwiam nad jego ogolnym odbiore, co prawda do sypialni jest, wiec raczej tlumy sie nie beda tam przewijac;) ale mimow wszystko...

nie , w pierwszej sekundzie wydawał się kiczowaty , ale po dłuższym przyjrzeniu jest ochhh boski😭 , piękne kolory [kojące, a jednocześnie ładujące w człowieka energię [pozytywną energię ]😭, dobra, poważnie , kurde , bardzo mi się podoba , ma coś w sobie ;)

Gość jupikajej
kurcze, szkoda, ze juz zamowilas... ale skoro twoi rodzice sa tradycjonalistami, to ok, w koncu to im ma sie podobac :) fajne abstrakcje maja na tej stronie :)

nakręcona, kamień z serca:P ja tez dla siebie kupilabym inny, ale im malo co pasuje do tej sypialni. maja bardzo ciemne meble. poza tym jeszcze duze znaczenie mialy dla mnie wymiary, bo musial to byc raczej podluzy obraz niz kwadratowy... ale prawda, maja ciekawe obrazy:) a na zywo w galerii, jeszcze lepiej wygladaja;)

ooo na żywo musi wrażenie robić ochhhh😭 eee yyy, a tak się liczysz z moim zdaniem ? :D tylko żeby nie został odebrany źle ...wiesz , zachód słońca ,czyli bliżej końca początku... gaśnie , adijos pa pa w zaświaty , wiekowi rodzice ?:P

nakręcona, głupiaś:P rodzice nie wiekowi, bo przecie jam młoda :classic_cool: sa miedzy 50 a 60tka;)

nie rozumiem, jak ktos pisze, ze kicz, ale moze byc:P Myrek, zatem lubisz kicz? 😭