Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiększony wezęł?

ciaza ,a powiekszony bolący wezęł pod pachą

Polecane posty

Gość powiększony wezęł?

Witam , czy są tu moze jakies dziewczyny , które miały w ciązy lub maja w powiekszony wezęł pod pachą ?

Gość piekny tekst
ja milam cos takiego przed ciaza,a po ciazy dziwnym trafem to zniknelo...zawsze pojawialo sie przed okresem i bolalo.u mnie przyczyna bylo przedluzenie gruczolu sutkowego czy jakos tak,ale radze skonsultowac to z lekarzem.

Gość powiększony wezęł?
dziekuje za odpowiedz .Ja przed ciąza nie miałam ,tylko teraz się pojawiło. Rózne opinie czytałam , ze czasami sie tak robi w ciązy ,ze to moze być od hormonów lub powiększająca sie piers lub od golenia i antyperspirantów. Moze ktoś miał coś podobnego?

Gość płomień w nas
a napisz czy żeby to wyczuć musisz pomacać sie pod pacha czy po prostu czułaś dyskomfort w tym miejscu?i jakiej wielkości jest ten węzeł? orzeszek czy pestka od śliwki? jak podniesiesz ręce do góry i staniesz przed lustrem to go widac, wystaje taka gula, czy trzeba dotknąć żeby poczuć?

Miałam powiększony węzeł do tego stopnia, że ciężko było mi manewrować przez jakiś czas ręką (prawa). Zbadał mnie lekarz i stwierdził, że wszystko ok/

Gość powiększony wezęł?
zorientowałam się ,ze jest bo poczułam ból w tamtym miejscu.Teraz boli mnie jak ruszam ręką , podnosze lub kłade się na boku.Jak dotykam to go czuc, ja mysle ze jest większy od orzeszka lae od sliwki chyba mniejszy . Wydaje mi się ,ze jak podnosze reke to mam spuchnięte tamto miejsce , pod drugą pacha nie mam tego spuchnięcia . ngLka - tobie się powiekszył w ciązy ?

Gość powiększony wezęł?
jak podnosze reke to spuchnięcie jest wielkosci sliwki , ale jak naciskam wydaje się mniejszy od sliwki , ale od orzeszka większy

Tak, powiększył mi się na początku ciąży, potem trochę zmalał a po porodzie przez kilka dni była gula wielkości połowy piłki od tenisa. Zeszło wtedy po masażach kilkudniowych.

Gość powiększony wezęł?
dzięki :-) Poczekam pare dni i poobserwuje , zrezugnuje z golenia i antyperspirantów przez pare dni