Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Cytrynówka

Za miesiąć kończe 30 lat

Polecane posty

Gość Słodka Cytrynówka

:(

Gość Słodka Cytrynówka
Sama już nie wiem :(

Gość I dlatego ja jestem jeszcze
Nie zamartwiaj sie :) Ja tez mam 30 i jakos nie narzekam :). Jestem wolna i szczesliwa :).

Gość najlepiej
co to jest 30 lat :D to jeszcze przedsmak młodości nie czas jeszcze na podsumowania :D

jesli nie wiesz, to nie jest najlepiej. ja jestem nieco mlodsza i tez nie wiem, co rowniez nie wrozy dobrze na przyszlosc. jestes sama czy masz zalozoną juz rodzinę?

Gość Słodka Cytrynówka
Jestem sama :( i może dlatego tak mi smutno :( Rodzinka mi jeszcze marudzi, że czas iść do ołtarza i sie rozmnażać :(

heh tak wlasnie myslalam. Nie przejmuj sie tym niech sobie mowiią co chcą! W ich czasach jak sie mialo 23 lata to sie bylo stara panna. Dzis czasy są inne. jesli ci odpowiada brak stalego zwiazku to jestes szczesliwym singlem. ale jesli nie to moze odważ sie z tym coś zrobić? :) ponoc zycie zaczyna sie po 30 wiec korzystaj z niego!

Gość Żal sięga zenitu
Przeczytaj mój temat, a potem marudź. Ludzie, Wasze życia to raj, w porównianiu z moim :(

Powiedz swojej rodzince, zeby sie wypchala, serio ;) Nie zamartwiaj sie Polskimi, powtarzam POLSKIMI stereotypami , ze jestes juz stara panna i blablablaaaaa.

Gość a ja miałam wczoraj
40 urodziny,i też mi smutno że tak szybko czas mija

Ja tez twoj rocznik i tryskam zyciem :) Korzystaj z zycia i baw sie kobieto. Nie zazdrosc kolezanka meza, dzieci w wieku 20 czy 22 lat. One stracily juz mlodosc Ty nadal ja masz :D

ja mam 20 lat i nie zamierzam jakos stabilizowac swojego zycia przed 30. kiedys sądzilam inaczej pewnie jak wiekkjszosc z was. mając kalka/nascie lat chcialysmy miec przystojnego męza, rodzic dzieci i to wszystko w mlodym wieku. no coż... zycie wszystko weryfikuje i ja wcale tego nie zaluje. 3 dziewczyny z ktorymi chodzialm kiedys do klasy wziely juz slub. 2 mają dziecko, kolega się zaręczyl. ciesze sie ich szczesciem ale nie zazdroszcze. Ty tez nie masz co parzec na to ze twoi rowiesnicy poukladali wszystko co mogli poukladać. i na ciebie przyjdzie czas jesli tylko zehccesz.:)

a ja za pół roku skończę 40 i co? mam się z tego powodu zamartwiać? e tam :) ale zrobię urodziny.... :)

Gość Słodka Cytrynówka
Lina170 -dziękuję za miłe słowa :) :). Od razu czuje się lepiej :)