Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyhy./

Materialistki - czemu dla kobiet liczą się tylko pieniadze?

Polecane posty

Gość hyhyhy./

Małolaty nie zwracają az takiej uwagi na to ,raczej na to jak wygladasz - ale mam 26 lat ,gimnazlialistki mnie nie interesują. Im starsze tym wieksze wymagania - presja kolezanek ? Najlepiej jakby mial 10 tys miesiecznie, mercedesa i wielki dom ...

Gość vangelis
daj spokój może dbają o to, żebyś mógł zjeść codziennie kanapkę ze smalcem ? :classic_cool:

Gość hjeriosxkedolrew
A czemu dla facetow liczy sie tak bardzo wyglad potencjalnej partnerki? Odpowiedz jest prosta - tak uwarunkowala nas biologia.

Gość Alt.
Nie przejmuj się ,one już tak mają , dużo mówią zwłaszcza w mediach o równouprawnieniu,wyrównaniu szans itd....a gdy przychodzi co do czego ,to czytają Pudelka i marzą o księciu który ich uszczęśliwi .

Gość czy oby na pewno
Alt. - pod słowem ''one'' masz na myśli też swoją żonę ( narzeczoną, dziewczynę)? ;)

Gość niepisanezasadycd2
HAHA. KOBIETY NIE SA MATERIALISTKAMI, KOBIETY MYSLA RACJONALNIE. NIE CHCA DUPY ZAMIAST FACETA. FACET MA BYC ZARADNY, KOBIETA MUSI MIEC PEWNOSC ZE ZADBA O PRZYSZLA RODZINE.(EWENTUALNIE) MIECZAKI W TYCH CZASACH ODPADAJA. FACET MUSI BYC ZARADNY A NIE ZARABIAC AKURAT 10 TYS. MUSI BYC NIEZALEZNY I SILNY, KOBIETA MUSI SIE CZUC PRZY FACECIE BEZPIECZNIE. A NIE JAK PRZY CHLOPCZYKU KTOREGO TRZEBA NIANCZYC :)

Gość myrchaaaa
Autorze, wyczuwam w Tobie typ wiecznego "jakoś to będzie" studenta. Z mercedesem oczywiście celowo przesadzasz, założę się, że w życiu nie usłyszałeś takiego żądania. Ale pisząc o tym, wyolbrzymiając i jęcząc jak na królewicza jęczybułę przystało, usprawiedliwiasz siebie i potępiasz wszystkie te "chciwe" baby, które na Ciebie nie spoglądają z racji tego, że nie jeździsz klasą S ;) Jasne. Tak to sobie tłumacz. Mój drogi - nie chodzi o to, byś miał porsche, nie chodzi też o to, byś kupił willę w Konstancinie, chodzi o to, byś był zaradny i by ewentualna towarzyszka życia, która utknie na macierzyńskim lub wychowawczym, nie myślała o tym, co do gara włożyć. A poza tym biadolisz, a ja tego u mężczyzn nie znoszę. Zatem może winny charakterek?