Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszezdanieprosze

szukamy męza Bachledzie!

Polecane posty

Gość kafeschodzinapsyoddawna
Moim zdaniem odkryłam najwieksze tajemnice Dostojnego. A on? Jakie poczynił obserwacje o róznych ludziach, których spotkał? Żadnych. No to wniosek - ALE MU NA LUDZIACH ZALEŻY. Na meblach mu bardziej zalezy niż na ludziach , ale zone musi miec - po co? :(

Gość kafetostrataczasu
Po co Dostojnemu wątek dla katolików -sam niech se założy. Ten facet pije za duzo jaboli. Albo pił swego czasu pod kościołem. I mu zostało upojenie alkoholowe trwałe. Tyle. Nikt mnie tu nie potrzebował - on, żeby mnie pogryźć. Czarna owca - wilk w owczej skórze. A to już przegięcie jest :( Przynajmniej dla mnie. Spadam :( ps. uważajcie na Dostojnego zwłaszcza. JEST STRASZNY :( Moje zdanie... :(

Gość Dostojny Kawaler
Owca zniknela jak wspomnialwem o jej mezu opowiedz nam o nim

Gość adieukafe
Dostojna kanalio Nieludzka - obiecaj mi, że pójdziesz Z POWODU TYCH WSZYSTKIDCH LISTÓW, KTÓRE NAPISAŁEŚ w wątku do katolików do spowiedzi. Nie musisz do generalnej. Choć w sumie tyle Ci zostaje. Znaleźć księdza i iść do spowiedzi z całego życia. Obiecaj!!! 🌼 ps. przez Ciebie Janina ścięła mi wątek :(

Gość dostojnytozerojaninatakze
Inaczej zmierzasz durniu wprost do piekła - wraz ze swoją Janiną. A swoją droga nigdy nie widziałam czegoś podobnego - katechetka bękart z bratem samobójcą i kuzynką z 3 nieślubnych dzieci. Jeśli nie rózaniec to nie wiem jak ona tam zamierza żyć? Jej się już wszyscy boją. Skończy jak jej kuzynka jeśli przestanie się modlić rozaniec. Wywalą ją z pracy przeze mnie i będzie życ z kasy meza puszczając się na prawo i lewo - dzieci będzie mieć może i dwoje nawet jeszcze - jak zdąży. Chyba, ze w 2012 będzie koniec - to nie zdąży . :(

Gość Dostojny Kawaler
jak przeze mnie? To nie Janina go zablokowala to kamelia:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość Dostojny Kawaler
Pojde do spowiedzi Owco a Ty opowiedz o swoim mezu, czy juz sie rozwiedliscie?