Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfg

CZY ,MOŻNA W WIEKU 28 LAT NAUCZYC SIE JEDZIC NA ROLKACH????

Polecane posty

Gość fgfgfgfg

bo ja sie boje..nigdy niemialam tego na nogach ani łyżew nigdy tez// a maz mi kupil rolki takie wypasione i jestem załamana ////bo ja nie umiem sie na tym utrzymac nawet jak stanełam w nich w domu...masakra.. poza tym jestem bardzo szczupla i wysoka i głupio to wyglada..podobno osoby chude nie moge jezdzic na rolkach bo od tego bardziej sie jeszcze chudnie i nogi i tylek zanikaja a ja mam i tak juz za chude nogi i za maly tylek :)

pewnie, ze sie da :D moj wujek sie w wieku 45 sie zaczal na nartach uczyc i teraz tak smiga, ze hej! jedz duzo bialka, to ci sie miesnie wyrobia w tych nogach i beda nawet grubsze!

Gość a ja mam juz 40
i zaczełam jeździć na rolkach w zeszłym roku wiosną ,potem zimą na łyżwach i już nie odpuszczam .Zajechałąm już komplet kółeczek ,bo śmigam przynajmniej raz na dwa tygodnie po ok 15-18km.To wspanaiała zabawa w każdym wieku.TtYLKO MUSISZ sobie poszukać miejsca z dobrą nawierzchnia.Ja śmigam na zaporze,dł 3km tam i z powrotem i musze dodać ,że ani razu nie zaliczyłam na rolkach gleby :)Powodzenia :)

Gość fgfgfgfg
heh dzieki

Gość raczej odchudzaja

Gość mysle ze masaz moze stymulowac
da sie - jestem tego doskonalym przykladem, nauczylam sie w wieku 28 ;at, ale siniakow troche nazbieralam :D To przede wszystkim zasluga mojego przyjaciela, ktory za punkt honoru przyjal sobie ze nauczy mnie jezdzic :)