Gość południowa krucjata Napisano Sierpień 23, 2010 Ja spełniam wymogi, ale jeśli ten koleś na zdjęciu to faktycznie Ty - to Ty nie spełniasz moich... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Gorzej wam dziś? Toż to pasztet_jakich_mało_81, tak brzmi poprawnie nick tego pana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Nienawidze facetow ktorzy mowia ze sa SUPER pod kazdym wzgledem. Ble, zygam. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81---->mam 165 cm wzrostu , i 56 kg :)a z jakiego miasta jestes?a Twój nick to sama prawda ,powaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ble, fuj, aaaaaaaaaaaaaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 woj podlaskie a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich maIo_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Biegam nago po schodach i zapowiadam windę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość południowa krucjata Napisano Sierpień 23, 2010 Czemu... jeśli facet jest super - niech o tym mówi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Mieso wolowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 i jestem szatynką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich maIo_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 owszem przyznaje moje usta są nieco napuchnięte po niedzielnym sankowaniu mordą po dywanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 ja opolskie zdjęcie Ci mogę potem w jakis sposób wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 heh to fajne sobie znalazłeś zajęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich maIo_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 wybaczcie mi chwolową nieobecnosc. szorowalem zeby pumyksem a potem płukam usta 2 razy wodą z domestosem i raz denaturatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 podszywy wypierdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ej przystojniak z podlaskiego jestes? Z bialegostoku? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 a co cie to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Jak tak to Cie kurwa zaraz znajde haha, Daj mi chwile. Chociaz foto i tak pewnie fake. namierze rowniez Twoje miejsce zamieszkania i zrobie Ci wjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 CarrieBradshaw.---->dorbze się czujesz?odj***j się od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_ 81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Z wędlin najczęściej smakuję ojcowską kiełbaskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Carrie byłas kempie?;d;o ><zazdrosna> ja niestety musiałam w tym roku odpuscic ;/ btw . wez koles spierdalaj z takim ego ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 No byłam, było w pyte zajebiscie. Nie spalismy 4 dni. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 białystok to dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81---->jak możemy się skontaktować inaczej niz tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ja byłam rok temu wiec wiem jak jest ;d zazdroszcze i tak bardzo ;( ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_ 81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ja taki zajebisty facet i bialystok? jestem mega kozacki. przechodze na czerwonym swietle, zawsze przekraczam dozwoloną prędkość o 1 km/h i zawsze sprawdzam czy jest jeszcze papier toaletowy, dopiero gdy zacznie sie oprozniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_ 81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 hewhehehehe bezceremonialnie przechodzę koło wawelskiego smoka w koszulce z napisem "jestem dziewicą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 W tamtym roku też byłam. Ale nie powiem czy w tym czy w tamtym było lepiej. W tym był Małpa, moj mega mentor, wiec było mega zajebiscie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Małpa daje rady :D ja za to jaram sie bezwzglednie Tetrisem <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 myszkaaa29 zostaw maila odezwe sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach