Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trlalalalalalalala

Co sądzicie o tym na pierwszy taniec

Polecane posty

Gość tragedia and masakra

Nie wiem o czym jest tekst ale mnie się podoba. :) Jeśli lubicie rockowe klimaty to jak najbardziej. My też będziemy mieć nietypowo bo Metallice. :P

Gość trlalalalalalalala
o miłości oczywiscie. tytuł brzmi "bez Ciebie". myślę, że ciotki i babki padną na kolana :P ja jestem zdecydowana :P jak pomysle ze miałabym tanczyc do jakiejs kukulskiej czy innej stdczkowskiej to mnie skreca ;)

Gość trlalalalalalalala
aha, zeby zobaczyc tłumaczenie, trzeba rozwinac je sobie w "wiecej info"

Jeśli to wasze klimaty muzyczne to czemu nie:) My też będziemy mieli pierwszy taniec w mało weselnym klimacie, więc sama jestem przygotowana na odpowiednie miny ciotek i babć :D

Ojej, piwo... a nie będzie to trochę... za smętne? :D Jak się już chwalimy, ja wybrałam to: http://www.youtube.com/watch?v=vsmXBQawrRk - moja ukochana piosenka, najwięcej odsłuchań na last.fm, a narzeczony też bardzo lubi, więc to chyba optymalny wybór:) I w dupce mam co powie ciocia Basia:D A powiedzcie dziewczyny... Wybieracie na pierwszy taniec coś, czego słuchacie i przy czym dobrze się czujecie... a potem co? Ja chciałabym żeby tanecznie było, ale mowy nie ma, żeby mi ktoś puszczał "jesteś szalona". Rockowo-jazzowo-metalowo-klasyczni jesteśmy, ale to zbyt wybuchowa mieszanka na wesele;) Planuję jakieś fajne kawałki z lat 70, 80 no i generalnie to, co mi się podoba, a do tańca nadaje... A jak u Was?

ruda_mysza - hmm ja wiem, że te piosenki mogą smętnie brzmieć dla innych ale my uwielbiamy piosenki takiego pokroju :) czuć w niej magię i tajemniczość i bardzo to lubimy :) Ale daty ślubu nie mamy ustalonej, za szybko ono nie będzie ale wszystko w swoim czasie ;) piszę tylko co nam się podoba. A reszta - hmmm hulaj dusza :D choć niektórych piosenek nie potrafimy znieść ;)

Gość a co wy na to?
SPRAWIASZ, ŻE CHCĘ POCZUĆ ŻYCIE NA NOWO Kochanie Nigdy nie znajdę słów, kochana, które by wyraziły, co czuję, kochana Proste słowa nie oddadzą Wartości miłości Moje życie jest w twoich rękach Stworzyłaś mnie Nauczyłaś żyć na nowo Tylko ty Przejmowałaś się, kiedy potrzebowałem przyjaciela Wierzyłaś we mnie zawsze Ta piosenka jest dla ciebie Przepełniona wdzięcznością i miłością Niech cie Bóg błogosławi Sprawiasz, że chcę poczuć życie na nowo Dla Boga, który mnie z tobą połączył Sprawiasz, że chcę poczuć życie na nowo Śpiewam tę piosenkę, ponieważ Sprawiasz, że chcę poczuć życie na nowo Kochanie Kiedy byłem niepewny Ty mnie podtrzymywałaś na duchu i upewniałaś Zwróciłaś mi moją dumę Cenna przyjaciółko Z tobą zawsze miałem przyjaciół Jesteś kimś, na kim mogę polegać, że będzie ze mną kroczył ścieżką, która nie ma końca Bez ciebie Moje życie nie ma znaczenia ani rymu Tak jak nuty zagrane nie w porę Jak ja ci się odwdzięczę Za twoją wiarę we mnie http://www.youtube.com/watch?v=RTr8cR-ld0c&feature=related

Gość hgfhfthjytgjyt
ja będę mieć metallica-nothing else matters albo gans n roses-november rain