Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakajaka

dziewczyny prosze powiedzcie co mi jest?

Polecane posty

mialam dostac dzis okresu, wowczas od samego rana mam brazowa wydzieline a okresu ani widu ani slychu, nie wiem co jest grane, pierwszy raz zdarzylo mi sie takie cos:( zazwyczaj brazowa wydzieline mam na sam koniec okresu ale jest jej niewiele nie wiem co mam o tym myslec dodam jeszcze ze od okolo 2 tyg mialam chyba zapalenie pecherza bo czulam parcie i jak sikalam to jakby mnie zyletkami cieli a ostatnio nawet krwia sikalam ale na razie jakos samo pzreszlo....

Gość emilka18884
Z zapaleniem pęcherza nie ma żartów musisz iść do lekarza samo nie przejdzie a będzie nawracać. być może od tego spóźnia Ci się okres. ale do lekarza musisz iść jak najszybciej.

czyi gin potrzebny? ale w czwartki moj gin przyjmuje a pewnie juz dostane okres i mnie i tak nie zbada:(

Gość emilka18884
bardzo potrzebny. zapisz się a jak dostaniesz okres to się zapiszesz na inny termin.

no wlasnie. moze to przez to nie amsz okresu albo masz taki uplaw a nie inny. jesli wszystko okaze sie w porzadku to mzoe trafil ci sie pusty miesiac- ciesz sie :P tu tez nie amsz sie czym martwic, bo taki pustak trafia sie ponoc co4 kobiecie. mnie sie nie trafil nigdy, a szkoda ( miesiac spokoju :P)

ale brzuch mnie pobolewa na okres juz od rana ja sie boje ze moge byc w ciazy:O wiem, moze i schizuje:O

dzisnawet przeczytalam ze takie uplawy to znak, ze macica sie oczyszcza na poczatku ciazy:O nie wiem czy to prawda czy nie:O