Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdjskds

wkurwia mnie moja laska bo jest snobką

Polecane posty

Gość dsdsdjskds

chodzi o to ze ma pewne zasady aparat tylko kodaka laptopa tylko toshiby,komorke tylko noki.Wszystko inne jest beznadziejne i nigdy nie kupi czegos innych form:O

Gość dsdsdjskds
nie o to chodzi ale ona krytykuje wszystko inne.telefony tez sa dobre samsunga albo simensa.Laptopy przeciez asusy itp

Gość dsdsdjskds
no niby nie ale nie da sie namowic nanic innego ma totalne klapki na oczach.a auta to tylko ople

oj "zawsze szczery"- nie czepiaj się. niektórzy ludzie rzeczywiście tak mają i to dość śmieszne zjawisko. trochę zaściankowe, może uświadom to swojej lasce?

Gość o ja pitole - facet
A loda robi ci z połykiem czy wypluwa? ;> bo to ciekawe co pisesz ;D

Gość dsdsdjskds
co do aut to jeszcze hundaye zniesie zadne renaut,fiaty,nawet missubishi..Twierdzi ze najlepiej to mercedes albo audi ale ja nie stac wiec bierze pod uwage opla albo hundaya

Gość o ja pitole - facet
Powiedz jej ze Opel to taki odpowiednik tego Samsunda do tej jej Nokii. Powiedz jej ze Opel to bardzo biedna i mocno okrojona dla niezbyt zamożnych wersja samochodu, ktora niczym nie moze sie równać do Audi albo Mercedesa, pomimo ze robią ją tez niemcy, to w dużej mierze jest produkowana w polsce. Powiedz jej ze blacha sie sypie, ze silniki żrą olej i ze jest ukuty w srodku. Powiedz jej to.

Gość dsdsdjskds
ona wie ze lepszy jest merc albo audi ale ja nie stac i ze wszystkich innych co zostały najlepszy jest opel albo hunday

Gość dsdsdjskds
nie mowiac juz o kosmetykach jakie uzywa mimo ze wcale nie jest bogata...w restauracjach tez jada tylko najlepszych niby nie kaze mi płacic ale kiedys to byla inna.weszla do mac donalda itd..Kiedys miala takiego faceta co by takim snobem bardzo jej ulblizal jej przyjaciółka mowila ze jej imponowal ze ona chciała byc taka jak on,dla niego najwazniejsza byla kasa i status..I ona tez sie taka porbila

"aparat tylko kodaka laptopa tylko toshiby,komorke tylko noki.Wszystko inne jest beznadziejne i nigdy nie kupi czegos innych form" a faceci pewnie tylko przystojni, muskularni fizycy jądrowi? a fe co za snobka....

Gość dsdsdjskds
toyotą!!ale oczywiscie ople są lepsze....

Gość no wiesz...
wystartuj do niej z tekstem na dzien dobry "widzialem dzis nowszy model ciebie, zupelnie jak nokia czy opel..." i zobacz jak zareaguje ;) a bardziej serio: przywroc ja do pionu, prosto z mostu powiedz co o tym myslisz zaznaczajac przy tym, ze nie na tym zycie polega i nie chcesz w ten sposob spedzic reszty swojego - jak ma troche oleju w glowie, to nawet jesli sie obrazi, po pewnym czasie wroci do tej rozmowy

Gość o ja pitole - facet
wygranij jej to. Na cholere ci laska, zona, która bedzie ci mówic " co ona chce" nie zwracając uwagi na twój wybór. Ty kupic bedziesz chciał dresik z 4 paskami, a ona na drugi dzien weźmie go do wycierania podlóg. Weź jepnij ją, moze zrozumie.

Gość dsdsdjskds
jezeli chodzi o zarcie to tylko casta del mar

Gość o ja pitole - facet
a ładna jest chociaz? wtedy rozumiałbym jeszcze ewentualnosc dlaczego z nią wytrzymujesz. No i o częstotliwosc zbliżen również nie omieszkam nie zapytać. Często Ci daje ? to tak gwoli zrozumienia głebi tematu.

Gość dsdsdjskds
nie no ona zarabia.własnie dostałem esa ze jedzie kupic opla corse.Nawet mi nie zaproponowala zebym jej doradził.noki nie ma jakis udziwnianych ani z bajerami opel tez tylko corsik ale jej nie o to chodzi jej chodzi o merke

Gość ok wszystko kumam
ale dlaczego mialaby cie prosic, zebys jej doradzil w sprawie kupna samochodu? ty bys ja spytal o rade kupujac samochod?

Gość o ja pitole - facet
który model Opla Corsy? Albo chociaz który rok i jaka cena ? Poszukamy na dziewczyne haka.

Gość dsdsdjskds
ona nie chce kupowac super auta nowego bo dopiero zrobila prawko niedawno i jeszcze kiepsko jezdzi boj sie ze rozbije roczkik 2004 albo 2005 ma zamiar kupic