Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika678

Mogę być fajną laską z taką figurą? Czy powinnam mieć kompleksy..

Polecane posty

Gość Monika678

Chcę zrobić wrażenie w mojej nowej szkole. ale nie wiem, czy jestem ładna i czy po prostu 'laska' ze mnie. daję Wam fotkę figury.. co do twarzy, to podobno jest ładna. włosy mam długie, brązowe z blond pasemkami. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/13f89d7a7e9a605a.html mam kompleksy; chcę wiedzieć, czy są w jakiś sposób uzasadnione.

Gość hmminteresowiczxla
-ktorkie i i obfite nogi -plaska pupa -male cycki -odtajacy brzuch i boczki figura 4/10

Gość vsbgrbb
Nosisz za niskie biodrówkie ktore optycznie skracaja ci nogi i optycznie powiekszaja pupe,nie wiesz, ze nisko opadajace kieszenie na dzinsach powoduja ze tyłek wydaje sie płaski.KuPIŁABYM DZINSZY O TROCHE WYZSZYM STANIE.z wieksazymi kieszeniami.np wranglery maja ładny kroj i ładnie by w nich twoj tyłek wygladał

Gość uaaaaaaaaaaaaa
pewnie,ze mozesz, muisz tylko ty sama w to wierzyc, a reszta tez tak pomycli..

Gość vsbgrbb
widzisz hmminteresowiczxla dałą sie nabrac na optyczne tricki.Wystarczy ze ubrałabys inne spodnie takie o ktorych napisalam,napisałaby by masz zgrabne nogi i pupe..

Gość vsbgrbb
masz nieodpowiednie dzinsy do swojej figury,poszukaj w necie w google wpisz "kroje dżinsów a figura"...

Gość hmminteresowiczxla
a wytajacy brzuch to tez wina jeansow?:)

Gość cytrynkowa
reasumujac ja uwazam ze masz fajna figure ale kompletnie nie umiesz sie ubrac masz za ciasne spodnie i wygladasz jakby bylo cie za duzo a to nie prawda kup wieksze spodnie i nie przejmuj sie rozmiarem tylko patrz na to jak wygladasz w lustrze i tu sie zgadzam masz maly tylek powinnas go powiekszac zle dobrane spodnie do tylka te kieszenie obnizone niepotrzebne i oczywiscie niech Twoje spodnie maja wyzej pas

Gość hmminteresowiczxla
jak mozna oceniac figure w ciuchach rozbierz sie na maj i stanik to ci powiem jaka masz figure

twoim bledem jest, ze nosisz ciasne w pasie biodrowki ktore dziela ci biodro na pol. wciskaja sie i wtedy wystaja ci boczki. zastap dzinsy na takie o troche wyzszym stanie a top nakladaj tak zeby nie bylo widac paska i wtedy twoje biodra beda okraglejsze. tak samo kieszenie powinny byc wyzej bo te ci splaszczaja tylek. polecam dzinsy z big star, albo jak sz mozliwosc to river island albo lee- one zazwyczaj fajnie na tylku leza.

Gość ja nie dawalabym drugiego imie

Gość facey30
zona ale masz brzydka jape i pewnie 160cm?:D łooo a na twoim czole zrobilbym lotnisko:)

Gość Ewkaaaaaaa
Znowu ty? Zdjecia tej dziewczyny pojawiaja sie od miesiaca, co pare dni nowe ale zawsze w tych samych spodniach:) Nie masz innych? Bo gorszych do swojej figury juz chyba nie moglas znalezc Dziewczyno ile razy chcesz sluchac komentarze na temat swojego płaskiego tylka i boczkow?

Gość Monika678
no ja nie wiem jak uważacie potrzebna mi jakaś szybka i skuuteczna dieta. tak żeby się naprawdę chudło. może być restrykt, tylko bez liczenia... dobra mam płaską dupę boczki jestem obrzydliwa i git ;].. sorry ale bycie pasztetem nie jest miłe :/

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
W drugiej połowie września podpisana zostanie umowa z Gazpromem gwarantująca Polsce zwiększone dostawy surowca ustalił „Dziennik Gazeta Prawna. Polsko-rosyjskie porozumienie ma już poparcie rządu, a wkrótce zyska akceptację Komisji Europejskiej. Bruksela blokowała dotąd podpisanie międzyrządowego porozumienia gazowego, bo przyjęte w niej rozwiązania mogły być niezgodne z przepisami obowiązującymi w Unii Europejskiej. Jak jednak dowiedział się "Dziennik", w ciągu dwóch tygodni problem zostanie rozwiązany. Najpierw 11 września ma nastąpić zmiana operatora gazociągu jamalskiego. KE wymaga, aby był on niezależny i gwarantował uczestnikom rynku równy dostęp do infrastruktury przesyłowej. Dlatego polsko-rosyjską spółkę EuRoPol Gaz, która jest też właścicielem magistrali, zastąpi operator "niezależny". Będzie nim należąca do Skarbu Państwa firma Gaz-System. Po tej decyzji, KE wycofa swoje zastrzeżenia, a wicepremier Waldemar Pawlak będzie mógł wreszcie podpisać porozumienie gazowe z Rosją. Nieoficjalnie wiadomo, że nastąpi to jeszcze przed końcem września. Warunki porozumienia zostały ustalone na początku roku, po negocjacjach trwających ponad 10 miesięcy. Umowa zakłada zwiększenie w ramach obowiązującego kontraktu jamalskiego dostaw gazu do Polski do 10,3 mld m sześc. rocznie i ich wydłużenie do 2037 r. Zdaniem części ekspertów wielkość kontraktu jest zbyt duża, a okres jego obowiązywania na lata uzależnia nas od rosyjskiego surowca. Takie wątpliwości pojawiły się również w samym rządzie. W ubiegłym tygodniu - jak widać - zostały one jednak rozwiane.

Gość Adolf Hitlor
Z przodu mi sie nawet podobasz , z tyłu gorzej . przod 5/10 tył 3/10 razem figura .4/10

Gość Monika678
jenifer-zdjecie sie nie wkleiło. mgr - nie ten temat.

Gość hoovy
Zle dobrane spodnie. Reszta jest ok.

Gość cytrynkowa
Monika678 ty dziekco czytasz co sie do ciebie pisze jestes zgrabna ale nie umiesz sie ubrac i przestan wbijac sie w ciuchy o rozmiar za male bo wygladasz jakbys ciuchy ukradla siostrze tylko tyle i co z tego ze odhcudzisz sie 5-10 kg znowu kupisz za male ciuchy i to samo bedzie

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
W drugiej połowie września podpisana zostanie umowa z Gazpromem gwarantująca Polsce zwiększone dostawy surowca ustalił „Dziennik Gazeta Prawna. Polsko-rosyjskie porozumienie ma już poparcie rządu, a wkrótce zyska akceptację Komisji Europejskiej. Bruksela blokowała dotąd podpisanie międzyrządowego porozumienia gazowego, bo przyjęte w niej rozwiązania mogły być niezgodne z przepisami obowiązującymi w Unii Europejskiej. Jak jednak dowiedział się "Dziennik", w ciągu dwóch tygodni problem zostanie rozwiązany. Najpierw 11 września ma nastąpić zmiana operatora gazociągu jamalskiego. KE wymaga, aby był on niezależny i gwarantował uczestnikom rynku równy dostęp do infrastruktury przesyłowej. Dlatego polsko-rosyjską spółkę EuRoPol Gaz, która jest też właścicielem magistrali, zastąpi operator "niezależny". Będzie nim należąca do Skarbu Państwa firma Gaz-System. Po tej decyzji, KE wycofa swoje zastrzeżenia, a wicepremier Waldemar Pawlak będzie mógł wreszcie podpisać porozumienie gazowe z Rosją. Nieoficjalnie wiadomo, że nastąpi to jeszcze przed końcem września. Warunki porozumienia zostały ustalone na początku roku, po negocjacjach trwających ponad 10 miesięcy. Umowa zakłada zwiększenie w ramach obowiązującego kontraktu jamalskiego dostaw gazu do Polski do 10,3 mld m sześc. rocznie i ich wydłużenie do 2037 r. Zdaniem części ekspertów wielkość kontraktu jest zbyt duża, a okres jego obowiązywania na lata uzależnia nas od rosyjskiego surowca. Takie wątpliwości pojawiły się również w samym rządzie. W ubiegłym tygodniu - jak widać - zostały one jednak rozwiane.

Gość Adolf Hitlor
dokladnie . NA poczatek zmien spodnie na bardziej luzne , bo masz plaski tylek i on bedzie lepiej sie prezentowac twoj dol w luzniejszych spodniach . A co do koszuli , to mozesz nosic taką samą obcisłą jak teraz , bo takie boczki mogą się podobać niektorym wiec nie jest odpychające .

Gość Catherine7557
Halo ! Spodnie rozmiar większe, bo lekkie fałdki Ci sie robią ;)

Gość mentos, freshmaker (?)
Do nowej szkoły idziesz? Jeśli do liceum to nie zawojujesz świata, uwierz mi :P W liceum byś nalezała do tych bardziej spasionych... moim zdaniem nie jestes zgrabna. Nogi nie są tak tragiczne jak ktoś napisał, ale ten brzuch i boczki :o

Gość Monika678
mentos taa no to daj szybką dietę zamiast cisnąć :/ tylko ciekawe ze w realu każdy mi mówi ze wygladam dobrze.. z tym ze ja nie jestm przekonana.. i dopiero tu na kafe wychodzi ze jestem pasztetem podobno.. chyba ze ludzie klamia.

minika --> w realu nikt ci nie powie: wygladasz ok, tylko boczki ci wystaja, zmien ciuchy. wiadomo, ze kazdy chce byc mily.. wygladasz dobrze, tylko masz ciuchy zle dobrane, ktore zamiast maskowac twoje male mankamenty jeszcze je podkreslajac.

Gość mentos, freshmaker (?)
Ej spokojnie, chyba wolisz znac prawde nie? Ale to tylko moja opinia, moze innym naprawdę się podobasz... A co do diety - chyba najlepsza jest dieta Duncana czy jak to sie tam pisze A jeśli nie chcesz być aż tak dla siebie rygorystyczna (jak ją wklepiesz w google to bedziesz wiedziała czemu tak mówię) to po prostu zrezygnuj ze słodyczy.