Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalllllllllllllllaa

rany . byłam w grecji i przeżyłam szok

Polecane posty

no każdy, , dosłownie każdym kroku zaczepki facetów. nie było dnia bez zaczepek ,checi umawiania się na wieczór no dosłownie wszędzie w restauracji , na ulicy zaczepiali ,na plaży ,taksówkarze... codziennie ktoś zaczepiał ,a mnie nie znał... już nie mówię o oglądaniu się bo to plaga była... nie wiem myślałam ,że grecja to cywilizowany kraj i tak się dzieje tylko w arabskich krajach.. w polsce też czasem ktoś obcy zaczepi , ale o wiele rzadziej no i raczej proszą o nr ,a nie ,że chcą się od razu na wieczór umawiać.. no jak małpy dosłownie

podobnie było we włoszech jak byłam parę lat temu i w hiszpanii.. ale wtedy byłam z rodzicami ,a teraz bez nich więc były bardzo bezposrednie propozycje... europejczycy na południu nie potrafia sie wogóle hamować

Gość widocznie brzydka jestes
i ludzie zaczepiaja cie, bo dziwia sie skad taka malpa sie wziela :D Wspolczuje ;)

no raczej nie wątpię żeby się chcieli umawiać z małpą :p

Gość czym sie ekscytujesz
to normalne

Gość mikikikibiki
tak to jest jak widzą blondynę to nawet 60 pdrywają :D

no mam i kolezanka z którą byłam też ma. i obie byłysmy zaczepiane ciągle. ale nie myślałam ,że tam tak jest bo przecież to europa i wogóle.. polak to zwykle się obejrzy , rzadko kiedy ktos podejdzie i zaczepi ,a tam to jest codziennoscią. jak u arabow normalnie

Gość NapiszęPosta^^
Jestem blondynka i jak pojechałam do Hiszpanii , to po 2 dniach chciałam do domu :O Faceci się ślinią i wychodzą z jakimiś zboczonymi tekstami :O

Gość to mit że za blondynkami
ja mam ciemne włosy a jak byłam we Włoszech to było tak jak napisała autorka

nie ekscytuje się ,ale zdziwiło mnie to ,że oni są tacy bezposredni poprostu. bo w polsce jak się spodobasz np kelnerowi ,albo taksówkarzowi to rzadko odwazy się umówić choć czasem si może to zdarzyć no ale nie zbyt czesto

Gość Jedna czarna małpa obaliła mit

Gość dupaMatrioszki
Normalka. jak jestes jeszcze do tego wysoka to masz nie można sie tam normalnie poruszać bo za toba chodzi grupka greków. propozycje spotkania to norma ja dostawałam nwet prezenty :D

nie jestem wysoka mam z 160. ale masakra co tam si dzieje. nawet pojawiały się bezpośrednie propozycje żeby sie umówić w hotelu itd.. także faktycznie szukają tam okazji tylko.ale czasem bywaja i romantyczni np jeden mi dał bukiet kwiatow.. mój chłopak nie mógł ze mną pojechać ,ale jakby zobaczył co tam się dzieje... a on jest strasznie zazdrosny. polska to jednak inna mentalnośc inna kultura...

ale była z nami jeszcze jedna koleżanka ,która miała czarne włosy i jest ładna to nie miała takiego powodzenia jak my . miała powodzenie jakieś tam ,ale mniejsze . jak chłop z południa zobaczy blond włosy to wariuje. ale śmieszne to dla mnie jest bo to tylko włosy w koncu

A czy fajni? no zalezy jacy... jeden co mnei podrywał był bardzo przystojny ,ale przeważnie to tacy przeciętni byli ,a niektórzy obrzydliwi bo starzy też lubili czasem zaczepiać :o

Gość flashy shoes funky punky
W Turcji i Tunezji to samo ;-) Nie jestem blondynką, a też robiłam tam furorę ;-)

Gość dupaMatrioszki
ja dostałam tyle dupereli bransoletki , kolczyki nawet sukienkę. jednemu nawet pozwoliłam na palzy posmarować nogi olejkiem do opalania potem cały dzien przynosił mi drinki ahah :) można sobie tam podwyższyć samoocenę oj mozna :D

no w turcji tunezji i egipcie to już bez komentarza co się dzieje... ale w grecji jest podobnie

Ja jestem brunetką i miałam to samo, więc wątpię, że chodzi o kolor włosów ;) Po prostu widać, że jesteś nie tutejsza (kolor skóry, rysy itp) i Cię podrywają... Nie ma się czym ekscytować, że mają Cię za łatwe mięso, a tak niestety jest...

a prezenty to też norma... szczególnie w krajach arabskich

Gość Dammaaaaaaa
hehe ciekawe jakby zareagowali na widok ładnej słowiańskiej blondyny z włosami aż do pasa:O:D

Gość nowy XXX XXX XXX
ja byłam w Hiszpanii i miałam podobnie. jestem stuprocentowa brunetką :P

bo tak myślałam że będziemy mieć z tą koleżanką powodzenie bo mamy i w polsce , no i krajach południowych to powszechne ,że zaczepiają turystki ale ,że aż takie ,że codziennie propozycje nie tylko zaczepki to się nie spodziewałam...

Gość dupaMatrioszki
w krajach arabskich to wrecz niebezpiecznie mieć blond włosy bo można wejść do sklepu i juz z niego nie wyjść... słyszałam o takich przypadkach. chociaz to tez zależy ja mam ciemne włosy a kijem sie mogłam odganiać :D