Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswswwww

macie konto na filmwebie?

Polecane posty

Gość kalafior, ...
nie ale często tam zaglądam,

Gość hymmm hym hym
no, ja mam :O mam nadzieję, że mojego hasełka nikt nie dostał :P

Gość aswswwww
wiem ze filmweb mi zresetowal haslo. wiec moje dane zostaly wykradzione.... teraz sie boje...

Gość a co się dzieje?
dlaczego miałby ktoś dostać? Był napad hakerski czy jak??

Gość aswswwww
nie, złodzieje wykradli 700 tysiecy hasel i danych z filmwebu.

Gość menda aspoleczna
mam. i ostatnio coś odpierdalają, dwa razy zmieniałam hasło, bo mnie fiuty nie chcieli zalogować 😠

Gość aswswwww
hehe bo ci zajebali :D

Gość aswswwww
ja probuje sobie przypomniec gdzie mialam to samo haslo... a myslicie ze jesl imma podobnie brzmiace np na poczcie to moga sie tam dostac? swiruje juz :P

Gość a co się dzieje?
dżiii nawet nie wiedziałam... a zmieniacie hasło czy nie? mi nie przyszła żadna wiadomość, że powinnam zmienić.

Gość hymmm hym hym
wszystkie hasła zresetowali, nie tylko te 'wykradzione'

Gość aswswwww
to sprobuj sie zalogowac. mi wyswietlio sie wtedy ze moje haslo zostalo zresetowane czy cos takiego i musialam zmienic. a jesli ci sie nie wyswietli to i tak zmien dla pewnosci. ponoc ukradli dane z 2008 roku. wiec jesli masz konto od niedawna to chyba nie jestes zagrozona.

Gość aswswwww
nie wszystkie. w oswiadczeniu filmweb napisal ze "wybrane hasla" zresetowali.

Gość hymmm hym hym
ah, ok- to przepraszam ;) w takim razie moje wykradli i zresetowali:p nie wchodzę tam póki co- 1. wnerwili mnie 2. nie mam potrzeby 3.świnie :( :P

Gość menda aspoleczna
mi nic nie wyskakiwało i żadna wiadomość nie przyszła. chyba z chuja spadli 😠 a ja jak ta tępa ciota cały dzień wpisywałam stare hasło i się wkurwiałam, bo myślałam, że może jakiś błąd na stronie :o:D

Gość a co się dzieje?
ale trochę tego nie rozumiem... tzn no dobra, powiedzmy, że mają moje hasło i login na Naszą Klasę.. co będą mieć z tego, że się zalogują na moje konto? przeczytają wiadomości ("Hej Ania, co u ciebie?", "A nic, skończyłam studia, wyszłam za mąż?") i co? No bo chyba na tylko takie strony mogą wejść, bo np banki online generują teraz swoje hasła, więc do nich się nie włamią znając nawet to hasło którego używam na Facebooku, NK, fotce...

Gość hymmm hym hym
a za 'niedogodności' nie powinni przepraszać, tylko wysłać po filmie na przeprosiny :P albo po jakimś gadżecie:classic_cool: ;):P

Gość hymmm hym hym
bo to chodzi o 'kradzieeż tożsamości'- ja póki co nie czuję się jakoś bardzo spanikowana... no, ale może to błąd... poza tym- nasze hasła niby były zakodowane, co miałoby utrudniać ich odczyt tak czy owak- po co to ktoś zrobił, to pojęcia nie mam

Gość aswswwww
ogolnie adresy e mail sa bardzo cenne dla wielu przedsiebiorstw. moga nas zalac spamem itd. tu nie chodzi tylko o to ze moga nam szkod narobic jako takich. narazie nie wiadomo kto i dlaczego, ale ktos popelnil przestepstwo.

Gość aswswwww
wlasnie czytalam ze ktos jakas metoda teczowa czy cos (nie znam sie na tym) odczytywal te haslo i szlo mu baaardzo latwo.

Gość hymmm hym hym
adresy e- mail owszem, ale hasła? filmweb ma adresy uzytkowników w 'jednym miejscu', bo też wysyłają do nas maile... więc po co ktoś, kto chciałbby tylko adresy, rusząłby tez hasła

Gość hymmm hym hym
ni wiem w ogóle po co komuś moje hasło :P niech spadają ;) moja nk, mój facebook, mój e- mail i przede wszystkim- moje forum o the sims2 :P ;) :D

Gość l,;kmbhjcgfdx
Kurwaaa Pozmieniałem hasła na poczcie, na filmwebie a ten jebany komunikat nadal mi sie pojawia jak odpalam poczte i mnie wkurwia. Kiedy to zniknie?

Gość oni niby piszą że wysłali
maile do osób, których hasła zostały wykradzione... mnie zresetowali hasło, czyli jestem w tym gronie,. a żadnego maila nie dostałam.... złamasy jedne...

Gość aswswwww
jaki komunikat na poczcie? przeczytaj artykul na niebezpieczniku, masz link powyzej.

Gość aswswwww
ja tez nie dostalam.

Gość hymmm hym hym
ja dostałam maila, a pod spodem małymi literkami jest napisane tak: Zespół Filmwebu Spółka wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy Wydział XIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000055432 NIP: 521-31-69-346 Wysokość kapitału zakładowego: 50 000,00 PLN Treść tej wiadomości jest poufna i prawnie chroniona. Odbiorcą może być jedynie jej adresat z wyłączeniem dostępu osób trzecich. Jeżeli nie jesteś adresatem tej wiadomości, jej rozpowszechnianie, kopiowanie, rozprowadzanie lub inne działanie o podobnym charakterze jest prawnie zabronione i może być karalne. Jeżeli wiadomość ta jest adresowana do Klientów Omnigence, jakakolwiek opinia lub porada w niej zawarta podlega odpowiednim warunkom umowy o świadczeniu usług na rzecz Klienta przez Omnigence. -więc wam treści nie mogę wkleić :P

Gość l,;kmbhjcgfdx
no jakto jaki????? Taki Ważny komunikat dotyczący bezpieczeństwa Serwis filmowy Filmweb.pl poinformował na swojej stronie internetowej, że doszło do nieuprawnionego dostępu do danych części jego użytkowników, w tym adresów poczty email i haseł do profili użytkownika. Jeśli jesteś użytkownikiem serwisu Filmweb.pl i do logowania w nim używałeś/-łaś tego samego hasła, co do logowania do swojego konta pocztowego w Onet.pl, istnieje niebezpieczeństwo, że mogły je poznać osoby nieuprawnione. Dlatego, w trosce o bezpieczeństwo Twojej skrzynki pocztowej, zalecamy jak najszybszą zmianę hasła. W tym celu po zalogowaniu do swojego konta, wejdź do Ustawień konta pocztowego i zmień hasło. Wskazówki jak utworzyć bezpieczne hasło znajdziesz TUTAJ. Więcej informacji na stronach serwisu Filmweb Zespół OnetPoczty No juz wszystko pozmieniałem a to chujostwo cały czas mi sie wyswietla jak odpalam poczte. kiedy to kurwa zniknie?