Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo pusta kieszeń

Jaka zabawka dla 6-miesięcznego dziecka na chrzest?

Polecane posty

Mąż jest chrzestnym, chcemy kupić złote kolczyki i do tego, jakąś zabawkę dla małej. Wypadłam nieco z obiegu, co byście poleciły? Raczej z "markowych" i tak max do 120 zł :) Pieniędzy dawać nie chcemy, od razu piszę.

Eee odpada, mam określony budżet i nie ma mowy o jego przekraczaniu :) Mam do 120 zł. Rodzice liczą na górę forsy, więc chcę ich zaskoczyć ;) Nie dostaną ani złotówki, tylko zabawkę, a że mam max 200 zł to inna sprawa, ja też mam rodzinę, swoje potrzeby.

Nasz synek dostał telefonik fisher price gdy miał 6-mcy. Pierwsze jego zabawy to pacania rączką o klawisze i gryzienie słuchawki :) Od tego czasu nauczył się już przewracać strony książeczki i słucha odgłosów zwierzaczków co sprawia mu ogromną radość :) Stawiam na zabawki edukacyjne, nie dość że bawią to jeszcze uczą, pozdrawiam :)

Gość bukaaa
Może jeździk? Syn dostał na chrzest i długo z niego korzystał.

Gość pomalutku))
na chrzest to najlepiej kupić pamiątkę i dać pieniążki, już rodzice będą wiedzieli co szkrabowi kupić a zapewne będą to pampersy albo mleko:) ale jeśli wolisz zabawkę to może jakąś bujawkę, taką mocowaną na haki pod futrynę jak nie mają.

Gość Dorota Rabaczewska
ja osobiście na chrzest mojego syna kupiłam mu zabawki typu http://ekotoys.pl/o-nas.php z drewna. I jestem zachwycona, ponieważ służą już w tej chwili mojemu drugiemu dziecku . Polecam gorąco

Gość Maja Sablewska
Ja wypowiem się krótko najlepsze co dla dziecka to tylko tutaj http://www.remi.biz/produkt,buziaki-smieszaki,509,2,tak,.html . Ta firma spełniła moje wymogi a dziecko po prostu ciężko oderwać od tych rozrywek. Sprawdźcie