Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla was chinka czikulinka

Mieć azjatycką urodę i mieszkać w Polsce.... trudne.

Polecane posty

Mam w sobie polską i chińską krew, ale urodę raczej typowo azjatycką. I nie jest łatwo komuś takiemu jak ja. Wszędzie się wszyscy gapią, co jest bardzo nieprzyjemne. faceci ślinią się i stawiają sobie za punkt ambicjonalny przelecenie skośnookiej, nawet nie ukrywają że chodzi im wyłącznie o seks... większość koleżanek wykrusza się gdy tylko znajdą sobie chłopaka, bo widzą jak ci ich faceci zachowują się przy mnie :o Widzą w samej mojej obecności zagrożenie, nie rozumiem tego zupełnie.. Nie chcę też żeby wyszło, że uważam się za piękną, bo to za duże określenie.. ale naprawdę można poczuć się czasem jak atrakcja z cyrku, a nie jak człowiek :o

Gość cukrowapanienka
to pokaż im ze wolisz psy niż polaków

Gość Dammaaaaaaa
bo mieszańcy są atrakcyjniejsi niż oryginały:)

Gość fewefwfw
no rzeczywiscie sajgon :) ale nie martw sie, nie wszyscy tacy są. pozdro

Gość dfsgfdfgdfg
hej niestety polska jeszcze jest deko zacofana i tak samo maja murzyni czy inni.Musi troche minac lat zanim przyzwyczaja sie do innych nacji. lej na to a niech se patrza

Gość wcale nie azjatkaa
Hej ja mam dokladnie tak samo, pomimo iż mam typowo słowiańska urode. Wiem jak się czujesz!

Gość Taki już los
nas, mieszańców (choć akurat ja tylko jestem miksem kaukaskim)...

Zatrudnię się jako klown w cyrku.:)

To przykre i zawstydzające takie zachowanie ludzi, zważywszy na czasy jakie mamy i fakt że świat stał się mały i otwarty więc widok innych nacji nie powinien być niczym niezwykłym. Z drugiej strony Azjatkom nie można odmówić urody, czy raczej tego delikatnego, nieuchwytnego powabu otoczonego aurą tajemniczości gdy patrzy się w ich nieprzeniknione oczy. To zabrzmi jak banał ale powinnaś nie przejmować się spojrzeniami tych ciasnych i nieoświeconych umysłów, dla których widok będący odstępstwem od zwyczajowej rutyny dnia jest szokiem. A faceci, nie tylko ty masz problem bo ślina nam nader często z kącika ust zwisa gdy mijamy ładną kobietę. To plankton z którym nigdy nie będziesz miała do czynienia więc po cóż swą głowę zaprzątać sprawami błahymi i nie dotyczącymi nas bezpośrednio? :) Noś głowę wysoko i z dumą bo jesteś Człowiekiem w tym ludzkim pełnym wad świecie. Miłego dnia :)

Gość actoral
ale dziewczyny o takiej urodzie sa brzydkie....maja paskudne oczy i taki mulowaty wyraztwarzy , ja tam bym cie nie bral.

Gość zinedine.zidane
jak na azjatkę dobrze piszesz po polsku :) Ja np bardzo bym chciał poznać chinkę japonkę czy wietnamkę - tylko nie wiem jak :classic_cool: , mam wrazenie ze nie chce z polakami sie zadawac :P