Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sodalite

JAK RZUCIC PALENIE. BEZBOLESNIE.

Polecane posty

... zakladam temat pytania o to sie powtarzaja ;) Moja metoda jest przyjemna. Prosta. Rewelacyjna i bezbolesna. To ostatnie jest wazne. Wiem, bo rzucalam wiele razy. Tym razem na dobre. I wierze w to :) Trzeba tylko kupic ksiazke i ja przeczytac, w dogodnym dla siebie tempie. Ja dokanczalam ja na plytach bo... jakos utknelam, choc wole czytac niz sluchac. 🌻 # Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie Allen Carr A jak ktos watpi to prosze sie rozejrzec po tej stronie, a szczegolnie po Ksiedze Gosci: http://www.allen-carr.pl/ Nikt komu ksiazke polecilam nie zaluje ;)

Nie ma za co! Pierwszy krok to wziasc sie w garsc i kupic ksiazke - wielu sie zbiera miesiacami, a juz coraz ciezej ja dostac, trzeba zamawiac. Druga to - bez strachu - zaczac czytac, nawet kartke na tydzien - tam nie ma nic strasznego, ale palacze sie tak boja, i chca i sie boja, to wielu schodzi na czytaniu :)

Gość to na początek
no ja ją przeczytałam i nie paliłam po niej dwa dni. Ogólnie teraz już wiem, że mogłabym rzucić palenie w każdej chwili, ale na razie nie chcę. Też polecam.

Gość Do Powyzej
Nie szkoda Ci bylo po 2 dniach palic? To juz pewnie nie przestaniesz, jak Ci to nie wytlumaczylo, to juz tak zostanie,

Gość loooossssttttttt
nie wierze w takie pierdoły

Gość uiot7ouououi
dzieki za wirusa:P

Podnosze, moze ktos zerknie i komus pomoze, ja nie pale dwa lata, nie ciagnie mnie, dobrze mi i polecam komu moge :)

Gość rzuciło się
jakiś czas temu ;)

Gość zrób mu sushi
ja tą książke przeczytałem i nie pale juz 13 lat więc polecam gorąco zakup tej trudno dostępnej książki którą wystarczy tylko kupic i czytać

Gość zrób mu sushi
tylko czasem nie czytajcie pożyczonej książki bo nałóg wróci !! trzeba koniecznie kupić

Gość To napisz o co w tej metodzie
chodzi??Dlaczego jest tak skuteczna?

Gość kapilllara
widac nakrecasz ludzi na kupno tej ksiazki-masz w tym jakis interes??chyba tak;) Tak namawialas a gdy ktos napisal,zebys napisala o tej metodzie to juz cie nie ma:D

NIe mam, po prostu non stop widze ludzi ktorzy sie mecza i zakladaja tysiace tematow, a ja podaje cos skutecznego, nie bede wiecej pisac niz to co napisalam, nagadalam sie juz do znajomych, wszystko jest w internecie, maja swoja strone z mnostwem podziekowan w KSIEDZE GOSCI, sa pozytywne wyczerpujace ksiazkowe recenzje, kto chce sobie naprawde pomoc i nie jest leniwy to znajdzie wszystko co potrzeba lub po prostu wybierze sie do ksiegarni czy ksiazke sciagnie z netu nie mam czasu na Kafeterie, jak sobie przypomne to temat podnosze i tyle

Zrob mu Sushi, nalog nie wroci, ale z szacunku do autora kazdy powinien nabyc swoja. Ksiazka kosztuje mniej niz 2 paczki a to jest inwestycja na caaale zycie

Gość nie palę
ale pali mój mąż, kupiłam tę książkę, pokładałam w niej wielkie nadzieje. Mąż przeczytał, ja też. Nie palił ale krótko, teraz wrócił do nalogu. Moment olśnienia nie nadszedł. Ale uważam że metoda super i choć na mojego męża nie podziałała to gorąco polecam.

Gość kończy i zaczyna
ochujałaś ? książka kosztuje co najmniej 2 paczki fajek nie opyla się 🖐️

Powyzej - fajeczki Cie kosztuja wiecej niz pieniadze... Nie ochujalam.

Gość kończy i zaczyna
pierdolisz nara 🖐️

Gość lisicckaaa
a ja mam na ten temat inne zdanie, przeczytałam książkę i komlpletnie żadnego efektu więc jej nie polecam choć musze powiedzieć że zrobiłam złoty interes bo sprzedałam ją na allegro za 50zł ;) a palenie rzuciłam gdy zaszlam w ciążę i nie żeby mnie odrzucilo czy coś po prostu się zmusiłam do tego i nie bylo łatwo, ale z poczucia winy musiałam, nie pale juz prawie 2 lata

Gość kobieta Twojego życia
a o czym ta książka jest?

Gość sodalite,jestes dziwna
ze nie chcesz powiedziec co to za metoda a usilnie namawiasz na ta ksiazke. Brak mi slow. ze autorka ma zarobic??O,matko!

Gość zacznijmy od tego że
książka ta krąży po internecie w wielu kopiach. Taki był zresztą zamysł jej autora-idealisty, który sam zachęcał do robienia kserówek i dawania jej znajomym. Jeśli ktoś jest zainteresowany tą książką - to niech wpisze w google allen carr pdf - i ściągnie książkę za darmo, wcale nie trzeba jej kupować.

Gość szukamy
prosty sposób który zrealizowałem 7 lat temu ------uwaga ..!!!!!!!!!!!!! skończyły się wam papierosy idziecie kupić nową paczkę w sklepie po wyjściu patrzymy na nią z nienawiścią ile to przez te kuressssssssssssssssssssssssssssssstwo straciliśmy zdrowia i pieniędzy i patrząc na nią z nienawiścią i postanowieniem nigdy więcej zgniatamy i wywalamy do kosza tak zrobiłem to ja a pieniązki za które kupowałem papierosy miesięcznie wpłacałem miesięcznie na konto w tym celu założone paliłem paczkę Mocnych dziennie odkładałem 5 zł dziennie przez ten czas na koncie jest 13000 tys zł i to jest dla mnie oczywiście oprócz zdrowia wystarczająca motywacja i mam nadzieje ze skorzystacie z mojej metody a paliłem 35 lat można rzucić potrzeba tylko trochę silnej woli!!!!!!!!!!!!!!czego i wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!i nie wierzcie w żadne książki inne idiotyzmy jak np e-papierosy!!!!!!!!!!!!!!

Jak jestem dziwna... oj, a coz to za bezpodstawne zarzuty od razu w pierwym poscie podalam tytul oraz LINK GDZIE MOZNA SIE WSZYSTKIEGO DOWIEDZIEC, http://www.allen-carr.pl/ takze w recenzjach ksiazki metoda jest streszczona, po co tutaj to kopiowac i dublowac SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE :)