Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiik18

Jak z tymi rozmiarami/kombinezon zimowy;/

Polecane posty

Gość kasiiik18

witam, mam taki problem otoz rozgladam sie na allegro za jakims kombinezonen dla mojego synka, on wlasnie ma 2 lata i nosi rozmiar 92 ma ubrania 86 a nawet sporadycznie 98;/ I kazdy pisze ze kombinezony z 92 r, to dla 2 latkow a poniej dla starszych juz 98;/ ale np, z wojcika podobno sa zawyzone, boje sie ze wywale kase a on bedzie za maly, bo chce uzywany kupic..;/Moze ktos ma z wojcika ten granatowo zielony z kolekcji hokey cos tam, lub kurtke ta zielona z dino z firmy next i do tego czapke z szalikiem?

Nie patrz na rozmiar, patrz na wymiary. Jak aukcja nie ma wymiarów i nie możesz znaleźć ich na necie lub sprzedawca nie chce podać - zrezygnuj.Wójcik jest dość rozsławiony, bez problemu powinnaś na necie znaleźć ich rozmiarówkę (tabelę).

Wójcik i next zawsze wychodzą większe niż sugerowałaby rozmiarówka.

dokładnie patrz na wymiary! co z tego że rozmiar jest dal 2-latka, jak mój syn nosił go w poprzednią zimę? wtedy miał kombinezon na 92/98 w tym roku jeszcze nie wiem jaki, ale wiem że najpierw wymierzę kurteczki i spodnie które nosi i dopiero kupię.

bez wymiarów się nie da kupić no chyba że "na oko" jak ja bym się miała sugerować rozmiarówką szczególnie tą "letnią" znaczy na 2 lub 3 itd lata to moja mała wyglądałaby jak clown :D:D:D ona w tej chwili ma 4 lata bez miesiąca a nosi ubranka rozmiar 98 max 104 a to raczej mniejsze niż na 4 lata według tej rozmiarówki :D:D:D