Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angusiak24

Nie szukam faceta bo boję się seksu i chorób :(

Polecane posty

Gość angusiak24

Miałam dwóch ... dawno to było... Teraz nie chce żadnego, stałam sie wstydliwa i ...panicznie boję się hiva- co z tego ,że chronią ,ale zawsze może pęknąć, albo bede tym 1 procentem ktory się zarazi....

Gość paszla vont
tornister juz spakowany ?

Gość angusiak24
badanie niewiele da, ktos mogl sie zarazic wczesniej ,a miarodajny wunik jest po 3 miesiacach ...

Gość koloseum
Ja mam podobnie .Właśnie rozstaję się z facetem choć mieszkamy jeszcze chwilowo razem ,jednak nie śpimy ze sobą od pół roku i jestem przerażona bo on już ma nową z która sypia.Ja nie mogę się przełamać i umówić z innym bo jeśli oni tak zmieniają "dupy" sorry za określenie to moga sami nie wiedzieć że mogą w ten sposób zarazić inną dziewczynę kobietę,czyli np mnie !!!! Zapytałam byłego czy się nie boi zarażenia ,wyśmiał mnie i powiedział że nie sypia z tirówkami .Boże jakie oni maja pojęcie o zarażeniu się .

nie mozna popadac w skrajnosci. nie tylko przez kontakty sexualne mozna sie zarazic - mozesz miec przypadkowy kontakt z krwia zakazonego - np ktos sie skaleczy, aTy mu pomozesz i tez sie zarazisz. gdyby czlowiek mial myslec caly czas o tym, ze w kazdej chwili go moze dopasc jakas choroba, wypadek itd to by z domu nei wychodzil, ale w domu tez moze go cos spotkac wyluzuj. a faceta mozez miec, ale sie z nim nie kochac, pozniej zrobicie badania i po slubie sex - jak dacie rade:D

Gość koloseum
Co do badań jak ktoś wyżej zasugerował .Mam przypadek HIV w najbliższym otoczeniu !!!!!!!!!!! Mąż mojej sąsiadki zaraził ją niestety HIV. Dowiedziała się przypadkowo leżąc w szpitalu że jest nosicielką . Mąż myślał że go zdradziła i odszedł ,niestety po ok 1,5 roku on zachorował na AIDS !!! Jest ciężko chory ,przyznał się jej że sypiał z tirówkami i innymi kobietami ,musiał zawiadomić je o ile tylko było możliwe odnalezienie ich że mogą być zarażone. Sąsiadka jest załamana leczy się nie choruje na aids jest nosicielem i musi to mówić np. u lekarza . Musiała się z naszego bloku wyprowadzić ,tam gdzie nikt nie będzie wiedział,zmienić pracę .Tragedia !!! Na dodatek ta 38 letnia kobieta będzie już zawsze sama ,nie może urodzić nawet dziecka. Pomyślcie w jakich czasach my żyjemy !!! Żądajmy zawsze badań i same je zróbmy.

Gość angusiak24
Dzieck ozdaje sie mozna urodzic zdrowe jesli sie bierze leki ... Ja o tym wlasnie mowie - o glupocie - faceci mysla, ze maja to narkomani i dziwki ...ehh

Gość pewnosci nie ma nigdy

Gość pewnosci nie ma nigdy
kurwa znowu aniela ;(