Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaa00

Dziewczyny odpowiedzcie mi bo juz nie wytrzymam! Chodzi mi o profesjonalne odp.

Polecane posty

Gość paulinkaaa00

Czesc, jestem młodą dziewczyna (mam 19 lat) i odstawiłam tabletki anty. W zeszłym miesiącu (pierwszy miesiąc bez tabletek ) okres spóźnił mi się tydzien... ale w koncu dostalam. Teraz tez mi sie spóźnia , zawsze miałam jakieś obiajwy bóle brzucha itp. teraz nic... :( Wogole zanim zaczełam brać tableteki miałam regularne okresy, myślałam,że pierwszy po tabletkach może mi sie spóźnić ale miałam nadzieje,że drugi bedzie na czas. Kochałam sie z moim chłopakiem kilka razy, i po sotsunku miałam nasienie na rękach, klatce piersowej, potem zasypiałam, bardzo często śpie dotykając moich okolic intymnych (czasami robie to przez sen). Mój chłopak mógł mi tez włożyć palce z nasieniem do pochwy. Strasznie sie stresuje, stąd moje pytanie czy moge zajść w ciąże przez palec? Boże, wiem,że to smieszne ale jeśli jest dużo spermy na palcu i jest głęboko wsadzona (tak jak to robił mój chłopak), i jeśli sama sie tam dotykałam. Dodam ze kilka razy troche wypiłam nie byłam pijana,ale może nie zatanawialam sie i mogłam sobie sama nawet palca włożyć do pochwy. Prosze napiszcie mi jaka jest realna szansa, ja poprostu wariuje!

Hahaha! Dla dojrzałego jajeczka nie ma znaczenia czy nasienie zostało wprowadzone do pochwy za pomocą palca czy za pomocą penisa :D

Gość agusiakkk
Po odstawieniu tabl;etek anty ochrona przed zajsciem w ciąże zachowuje sie w organizmie jeszcze przez jakiś czas..... poza tym tak mozesz zajsc w ciaze przez palec ... w tym wypadku nic sie nie martw bo nawet gdybys była zupełnie czysta bez hormonów to myslisz ze nawet jak facet sie spusci w ciebie to i tak jest mozliwosc ze nie zajdziesz . ja jak odstawiłam hormony tez spóxniał mi sie okres ... bo tojest rozstroj homeostazy w organizmie takze badz dobrej mysli ... Zapraszam do oddania głosu http://www.rytwiany.com.pl/index.php?infoid=8 nr. 9 GodzwonWiesława

Ale ja nie rozumiem czemu nie pójdziesz do ginekologa tylko pytasz się dziewczyn na forum... istnieje moze jakas bardzo mala szansa, ze jestes w ciąży, ale to naprawde minimalna, jednak nikt Ci nie da gwarancji 100% ze nie jestes, bo zadna metoda antykoncepcyjna nie zabezpiecza tak w 100%... po prostu idź do ginekologa bo nawet jesli jest szansa, ze jestes w ciazy to i tak nikt na forum Ci nie odpowie czy na 100% jestes czy nie bo musialby Cie zbadac lekarz albo zrob sobie test ciążowy, to chyba najrozsądniejsze wyjscie... i rozwieje Twoje wątpliwosci, ale mysle, ze okres tez moze sie spozniac po odstawieniu tabletek - w koncu to sa tabletki hormonalne i robia ze tak powiem niezla rozróbe w organizmie, po odstawieniu moze sie troche pokomplikowac wszystko..

Gość o matkonjnsdj
oczywiscie ze mogłas. co za róznica czy palcem czy h... serio.

Gość paulinkaaa00
dzieki za odp. , do lekarza nie ide bo mam takich lekarzy że :/ stare babki raz zadałam podobne pytanie to jedna sie patrzyła jakbym była prostytutka conajmniej

Gość o matkonjnsdj
"agusiakkk Po odstawieniu tabl;etek anty ochrona przed zajsciem w ciąże zachowuje sie w organizmie jeszcze przez jakiś czas..... " owszem przez 7 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie dłuzej. o matko dzieci nic nie wiecie. po odstawieniu tabletek jestes zabezpieczona przez 7 dni kiedy masz okres i tyle i nic wiecej!

Gość eieurnnvhfkdk
kup sobie test ciążowy

zawsze mozesz isc prywatnie albo do jakiegos szpitala na badanie, u mnie lekarze ginekolodzy w szpitalach przyjmują bezpłatnie... tylko czasami trzeba czekać, ale niektórzy przyjmują od ręki. Lepiej kup sobie na początek test ciążowy

Gość bumcykcykcyk
pisalam juz to komus więcnapisze kolejny raz... pleminiki zyja w pochwie 7 dni około przy tamtych warunkach zalezy czy dni plodne czy nie.. ale bez warunkow "pochwowych" ze tak to ujme plemniki dlugonie pzezyja wiec jesli mialas na paluszkach sperme z nasieniem to po wprowadzneiu do pochwy one moglu obumrzec juz dawno... a jesli kcohacie sie z chlopakiem czesto to nasienie nie nadaza byc produkowane optymalnie i plemniki sa duzo slabsze... ale istnieje mozliwosc ze jestes w ciazy minimalna ale jest... mozesz zrobic test bedziesz pewna :)