Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oz kurde molek

pracuje w Fabryce Małp!!!

Polecane posty

Gość oz kurde molek

mam juz dosc atmosfery w pracy, wszyscy sie rąbią za plecami, obgaduja, faceci i baby - po równo afery o pierdoły, odezwać sie nie mozna, niczego skomentowac, obojetnie co powiesz i tak wyjdzie zle i wszyscy o tym wiedza a szczególnie wkurwia mnie taka jedna co wszystko musi wiedziec, wszystko skomentowac, krytykować, obgadywac jakby wlasnego zycia nie miała mam dosc, czy ktos tak ma? jak mozna sie od tego odciac??

Gość Kurcze nigdy nie brałem
Ja tak nie mam :)

Gość SUNIA - córka małpiatki
Na plotkę trzeba mieć dowody! A co widziałaś się odpowiada! Jak kobieta nie ma koleżanek to znaczy, że jest fałszywa! Natomiast mężczyzna kumpli oleje jak są oni głupsi od niego i nie będzie się z nimi zadawal nawet jak mieszkają koło siebie! A na necie zleje ich na komunikatorach! Najmniej plotkuja kobiety najinteligentniejsze i z wysoką pozycją społeczną, bo one mają wywalone na frajerki tępe i swe koleżaneczki zazdrosne! Plotkuje plebs i pospólstwo - z reguły pijaczki, anorektyczki, leniwe kobieciny, które mają złe życie towarzyskie jak i rodzinne. Brak im urody lub wykształcenia i nadrabiają plotkarstwem własną samoocenę by same przed sobą błysnąć. O te kobiety nikt nie walczy, bo nie maja nawet kochanków!