Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana77

Mialam dziwny sen prosze poradzcie

Polecane posty

Gość zatroskana77

Ostatnio w nocy snilo mi sie, ze w raz z moja mamą bylam na pielgrzymce, innych ludzi twarzy nie widziałam tylko mamy i moja. Na tej pilgrzymce trzeba bylo pokonywac przeszkody udało sie na m na końcu zmeczone siedziałyśmy na ławce i nagle zobaczylam mezczyzne ktorego kocham bardzo smutnego, zniszczonego na twarzy zmartwieniami i spytal mnie ktora godzina i znikł. Co to oznacza?? dodam ze ten mezczyzna i ja niejestesmy razem mimo iz oboje sie kochamy

Gość noo cóż....
.... podświadomie o nim myślisz

Gość aqauriuss
Ja bym powiedział, zniszczona twarz, wasze męki, że nie możecie być razem, pytanie która godzina, oznaka, że dużo Wam w życiu czasu nie zostało na to aby być razem zniknięcie to to, że bardzo małe szanso na to, że możecie być razem.

Gość myśle o nim od dawna
i nagle teraz taki sen?

Gość co za brednie..
ten topick zakładasz już któryś raz. dziwne sny mają to do siebie, że ujawniają twoje pragnienia. więc nie myśl o byłym, to sny będą weselsze. a tak naprawdę nikogo nie zmusisz do miłości :P

a może zniszczona twarz oznacza że nie wie co zrobić i problemy go przerastają?

ten topic zakladam drugi raz. Raz dwa dni temu o 23 w nocy ale meczy mnie to. to jest jedyny sen od miesięcy nic mi sie nie sni z nim tylko to . Wiem że cos sie u niego dzieje i do tego to że powiedzial mi KKOCHAM CIĘ po takim czasie

Gość aqauriuss
THX PutYourShoesOn :) Sny są taką zagadką, jak sam sen w sobie, oraz mózg człowieka. Jeszcze mało wiemy to tym etapie naszego życia, chcociaż każdy dzień w dzień, spi i śni o czymś. Nie wątpliwie sny objawiają nam nasze uczucia i tak naprawdę, jak sie dobrze zastanowisz, przeanalizujesz to sama wpadniesz co on oznacza. Najmocniej oczywiście odznaczają się uczucia strachu i miłosci. To 2 najmocniejsze uczucia jakie posiada człowiek, nie ma nic mocniejszego.

ja to odbieram tak że on mi dal znak że juz nie zostalo dużo czasu i niebawem koszmar nasz się skonczy :(

Gość przepraszam ze sie zapytam
a ja mysle ze poprostu wy wiecie ze raczej z tego nie bedzie dlatego ta pielgrzymka wiara ale rowniez brak wiary w to ze bedziecie razem dlatego ciebie i jego juz to meczy , ciebie w snie bolaly nogi i usiadlas a on zmeczony postarzaly i zapytal sie o czas a czas rany leczy :) tak to odbieram wiem ze nie jest to cos pieknego co napisalam ,....

gdyby tak bylo wlasnie teraz nie wyjawil by ze kocha mnie i jestem dla niego najwazniejsza myśle że wróci nie wiem czego ale czuje to ze zrezygnuje i wróci wiem że to dla niego trudne przekreślic pl zycia ale po co slowo kocham dopiero teraz padlo mysle ze to ma sens to nie młody chłopak to dojrzały mężczyzna

Gość ...:(:(:(:(