Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldik aldik

Panowie ile kosztowały was

Polecane posty

Gość aldik aldik

Zaręczyny? tz. Ile zapłaciliście za pierścionek?, kolacja/ przyjęcie? interesuje mnie koszt

Gość normalny jestem
No bez przesaday, aż taki głupi nie jestem, zeby wydawać kase na takie pierdoły :-O Pierscionek mama mi dała, piwo w pubie kosztowało tylko 8zł :classic_cool:

Gość aldik aldik
może ktos jeszcze się pochwali?

Gość kasjerka z supermarketu 28lat
mój to nawet na pierscionek żałował pieniędzy

Gość A mój na pierścionek
wydał 1095zł. Oficjalne zaręczyny były w domu podczas świąt:)

Gość anuuus
zareczyny jeszcze -mam przynajmniej taka nadzieje:P przede mną ale tak z drugiej - kobiecej str to powiem, ze nie chcialabym zeby moj facet wydal na mnie majatek- w sumie wszystko zalezy od tego ile sie zarabia-no ale jednak.. pierscionki sa rozne ale takiego powyzej 1000 to napewno balabym sie nosic, chyba od zareczyn w przy romantycznej kolacji w restauracji bym wolala oswiadczyny np w gorach, albo jw jakims innym ciekawym miejscu- bo ten moment napewno zostanie w pamieci do konca zycia no ale wszystko zalezy od upodoban dziewczyny

Gość Bora borek
Ja nawet 50 nie dalem :) Po co sie pobierac i wydawac kupe siana na weselicho jak lepiej ta kase przeznaczyc na meskie przyjemnosci:fure, skore, komore i dziwki :) :classic_cool:

11:39 [zgłoś do usunięcia] A mój na pierścionek wydał 1095zł. Oficjalne zaręczyny były w domu podczas świąt A Ty zaraz po świetach byłaś w sklepie i sprawdzałas cene pierścionka??

Gość anuuus
i jeszcze jedno- facet powinen sam kupic pierscionek, nigdy nie zrozumiem kupowania piersciona zareczynowego razem- zero romantyzmu Tylko trzeba tak mniej wiecej znac upodobania dziewczyny no i rozmiar

Gość Z łośliwa zołza
pewnie sprawdzała baby sa pazerne

Gość Bora borek
Moj plan byl taki: poprosilem o reke i powiedzialem i wcisnolem kity, ze piersionek zgubilem:classic_cool: Kazda baba jaka sie poprosi o reke, czy z piersionkiem, czy bez to powie TAK WYJDE ZA CIEBIE :classic_cool: Bo boja sie staropanienstwa :) i lepszy taki niz nikt :) :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość toruniańkkkaa29
ja nie dostałam pierścionka bo mojego lubego nie było stać na niego. Poza tym to mieliśmy bardziej ambitne plany. Odkładaliśmy każdą złotówkę na inny równie szczytny cel:) Jestem 9 lat po ślubie i nie żałuję.

Gość Z łośliwa zołza
Bora borek masz racje:)

Gość ewfdcdas gr
ja wydałem na pierścionek 250 zł złoty z próby 585. Wtedy nie miałem za wesołej sytuacji z gotówką i w takiej fajnej karczmie zorganizowałem kolacje koszt ok 50 zł razem 300zł

Gość szymon665555
980 pierscionek 200 kolacja w resteuracji

Gość pytanie mam do mam
moj wydal tylko na pierscionek, kwiaty dla mnie i mamy i nie wiem kto kupil wodke jak przyszedl on czy jego ojciec....... cale "przyjecie" z alko robili moi rodzice.......

Gość katehy
a mój nic nie wydal i nie jestem zła. Bez pierścionka, bez imprezy... Tylko my o tym wiemy i tak jest najlepiej nie chce aby wszyscy widzieli co jest miedzy nami bo jesteśmy młodzi ale bardzo sie kochamy

Gość Bora borek
szymon665555 - wyrazy wspolczucia chlopie :-O

Gość aldik aldik
może ktoś jeszcze się wypowie, panowie śmiało przyznać się:)

Gość Do Britnej z Pirs
Nie byłam sprawdzać ile kosztował ten pierścionek tylko dostałam też certyfikat od tego pierscionka... debilka

Gość karmeneczek89
moj niewiem dokladnie bo nie pytalam ale bardzo podobne z brylantami ok 3-4 tys

Gość bogata z domu
za 200zł pierscionek? Wstyd. To juz lepiej wcale nie dawać. Jak można być takim idiotą i kupić gówno za 200zł i do tego obiad za 50 zł Flaki jedliście na tej kolacji czy hamburgera? :)

Gość rolnik zs Sandomierza
zarynczyny nie som tanie,dołem jej cołe 10 złotych i to w dodatku papierkowe,coby se już cosik kupiła,nawet co se tam chce!hahaaaa

Gość bogata z domu
Już niekktóre chłopy to kompletne dziady ...... Z takim gównem do dziewczyny? I zabrać na kolacje za 50zł ? Śmiać mi się chce. Jak taki biedny to po co chcesz rodzine zakładać? Żeby potem żone do roboty gnać?

Gość ewfdcdas gr
nie nie flaki. Normalny obiad. Z pierścionka była bardzo zadowolona nosi go bez przerwy. Nie każdy ma 2-3 tys zł aby wydać na pierścionek

Gość polkowos
piersionek ok. 600 zl wypad do zakopca ok. 400 zl Narzeczona na cene pierscionka nie narzekala, bo nie jest materialistka. Byla szczescliwa z zareczyn. Od roku jestesmy malzenstwem.

Gość ewfdcdas gr
bogata z domu-takiej babie jak ty to nikt nie chce kupić kolczyków srebrnych za 10 pln. A ubliżasz innym

Gość bogata z domu
iście za te 50 zł? Kolacja za 25 zł na osobe co tam było? Frytki z keczupem i mielone? hahha:)