Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bershkaa

do facetów- czy rzeczywiscie tak jest?

Polecane posty

Gość bershkaa

pisałam na ogólnym ale nie było odzewu :O czy wy faceci jak mówicie NIE to rzeczywiście tak jest ? kiedy mówicie ,ze fajnie było się spotkać ale teraz macie prace i brak czasu to się wykręcacie myśląc SPADAJ NA DRZEWO czy rzeczywiście tak jest? jak zrozumieć faceta?

Gość bershkaa
pisze z kumplem on duzo pracuje ja pisze zazwyczaj pierwsza ale czesto mam wrazenie,ze poprostu sie narzucam bo przeciez jakby chcial pogadac to by sam napisal prawda? i zastanawiam sie jak idiotka czy on nie ma ochoty ze mna gadac czy rzeczywiscie jest taki zapracowany....

To pytanie dowodzi, że kobiety nie wiedzą kim jest facet i mówią do nich jak swoich koleżanek i domyślają się takich samych uników jakie robią ich koleżanki.

bershkaa pisze z kumplem on duzo pracuje" czy chcesz zadac jeszcze jakies infantylne pytanie?

Gość bershkaa
tak mówi!,ze dużo pracuje ale ja jestem zdania,ze jak sie czegos chce to mozna czyli wychodiz na to,ze nie ma ochoty? jak zrozumiec faceta:(

Gość bershkaa
aleś mi pomógł :O

"czyli wychodiz na to,ze nie ma ochoty?" - wychodzi na to ze masz za duzo wolnego czasu i najwyzszy czas cos z tym zrobic

Gość różne są kobiety
troche "pomilcz" i zobacz czy sam sie odezwie

ale ja jestem zdania,ze jak sie czegos chce to mozna czyli wychodiz na to,ze nie ma ochoty?" no więc po co ten topik?

tak mówi!,ze dużo pracuje ale ja jestem zdania,ze jak sie czegos chce to mozna czyli wychodiz na to,ze nie ma ochoty? jak zrozumiec faceta no właśnie TY jesteś zdania... jak by chciał to by to zrobił

Gość kolanko8
No to nie pisz i sie przekonasz.Jesli sie faktycznie steskni i bedzie chcial z Toba pogadac to sie odezwie. Faceci sa rozni,niektorzy nie potrafia powiedziec wprost "nie mam ochoty na znajomosc z Toba".Zreszta chyba malo ktory tak by potrafil. Dlatego tak jak Ci radze:nie odzywaj sie do niego to sie przekonasz.

Gość zalezy jaki to facet
Jak taka ciotka -pipka to nioe powie tego worost tylko zastosuje uniki od odpowiedzi jak kobiety to robia. Ten Twoj moze taki jest

Większość mężczyzn ma na tyle kultury, by nie powiedzieć ci w prost, że nie zamierzają się z tobą spotkać drugi raz, bo jesteś tępą dziunią :o

Gość bershkaa
wolała bym już żeby powiedział "pocałuj mnie w dupe" niz sie głowic jak jest naprawde i nie myslala bym wcale czy to jego dupa czy nie:P ostatnio wypalił sms-a ,ze na dzien dzisiejszy nie jest w stanie dac mi tego co oczekiwała bym od partnera bo ma trudny okres w pracy i musi go przetrwać ale nie ukrywa,ze by nie chciał...... i albo delikatnie chce dac mi do zrozumienia,ze nic z tego nie będzie albo rzeczywiście pisze prawdę :O:O:O jestem zakręcona jak kołowrotek :O nic z tego nie kumam

Gość on nie chce sie z toba widywac
na to wygląda

Gość fsffs
ja pisze zazwyczaj pierwsza ale czesto mam wrazenie,ze poprostu sie narzucam bo przeciez jakby chcial pogadac to by sam napisal prawda? Wygląda mi to na olewanie Ciebie. Gdyby mu na Tobie zależało, to odzywałby się nie raz pierwszy, a tutaj to Ty inicjujesz kontakty.

pomijajac nielogiczna skladnie smsa ktorego przytoczylas to facet ma duzo pracy ale nie chce tracic szansy na pukniecie ;)

to facet ma duzo pracy ale nie chce tracic szansy na pukniecie male sprostowanie trudno powiedziec ile ma pracy, reszta sie zgadza :-)

Gość bershkaa
dzięki za oświecenie :) skoro mówicie,że ma wyrąbane na mnie to zachowam twarz i nie będę się już narzucała :)

"trudno powiedziec ile ma pracy" - fakt, ale bardzo mozliwe ze to praca fizyczna ;)

sciemniac to my cholera gdzieś to już czytałam...........