Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhfghfghfhfdhfghf

6 stycznia 2011 wolne?

Polecane posty

Gość fdhfghfghfhfdhfghf

jak to jest? czy weszły w żcyie jakieś przepisy że 6 stycznia w 2011 r ma być wolny od pracy? i czy zlikwidowali dzień wolny za święto w sobotę - oby nie:( 1 stycznia to sobota - można by sobie za to wziąć wolne kiedy się chce, a to planowane wolne 6 stycznia to o kant dupy potłuc mam nadzieję że to nie przeszło póki co. oświećcie mnie.

Gość annniiia19
a co niby jest 6 stycznia? jakies swieto?:P

Gość annniiia19
a co niby jest 6 stycznia? jakies swieto?:P

Gość annniiia19
aaaaa wlasnie tak myslalam ale nie mialam pewnosci:P nie znam sie na tym kiedy jakie swieto:P

Gość fdhfghfghfhfdhfghf
tak jakieś badziewiaste święto:( za rozkosz jego świętowania odebrany ma być przywilej dowolnych dni wolnych za świąteczne soboty natka - ten link jest z 2009 roku- ja się pytam czy wprowadzono rzeczywiście jakieś zmiany (Szukałam w dzienniku ustaw, ale nic nie ma, więc mam nadzieję że nie)

Gość z tego co czytam
LEWIATAN protestuje przeciw tym skandalicznym zmianom więc może to nie przejdzie oby...

Sprawdziłam na stronie Sejmu w Ustawie z 18 stycznia 1951 r. o dniach wolnych od pracy, na razie podpunkt b jest nadal skreślony, czyli ustawa nie weszła w życie. Ale skoro jest zapowiedziane, że wejdzie na początku 2011 roku, to wtedy oficjalnie to zmienią.