Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza2004

Zwyczaje rodziców w marketach

Polecane posty

Gość Liza2004

Szał mnie ogarnia, gdy widze rodziców wożących wózkami sklepowymi swoje pochiechy. Tam, gdzie każdy z nas kładzie chleb i inne towary spożywcze, buszują dzieciaki w butach.( bez względu na pogode , czy pore roku) Karygodny brak wyobraźni. !!!!!!!!! Nie bójmy się zwracac uwagi na ten beznadziejny proceder!!!! Może niejednej mamie otworzymy oczy..??!!

Daj spokój, zlinczują cię:o Mamusiom się wydaje, że ich pociechy to pępki świata, a one same rosną we własnych oczach do rangi Matki Boskiej:o

Chleb wkładasz do koszyka, bez opakowania? Przecież po to są torebki plastikowe, żeby żywność nie miała kontaktu z tym całym gównem, które się osadza na koszach sklepowych. Swoje oburzenie skieruj lepiej przeciwko obsłudze sklepu, która pomimo obowiązku, nie myje koszy.

Gość huilhu
dzisiaj widzialam jak bachor siedzial w koszyku, wierzgal nogami i zrzucil buciorem nektarynki. Mamuska podniosla i polozyla na wierzch:O:O

Mnie najbardziej wkurwia jak dziecko w autobusie stoi i butach na siedzeniu. Ostatnio upomniałam babcię dzieciaka i o zgrozo, jaka awantura wybuchła :o

Gość a ja sie brzydze wkladac
swoje dziecko do takiego kosza bo sa okropnie brudne. A szczegolnie raczki wozka - tam sa nagromadzone wszystkie mozliwe bakterie, fuj:O

Albo kurde - siedzę w kawiarni, jem lody i widzę, jak dziewuszka ok. siedmioletnia z nogami na siedzenie się pcha:o Przecież jej buty tak samo się brudzą, jak buty dorosłych. Mamusia nawet uwagi nie zwróci. W ogóle zauważyłam, że rodzice nie zwracają uwagi swoim dzieciom. Tu nie chodzi o tresurę, ale naukę odpowiedniego zachowania w pewnych miejscach i sytuacjach. moje dzieci są jeszcze za małe na takie instruktaże i siedzą w wózku, ale na pewno nie pozwolę, żeby pakowały się z butami na np. siedzenie.

Gość ja tam wole dziecko w koszyku
niz dziecko rozwalajace pol sklepu :/ a koszyki i tak sa super brudne wiec co to za roznica... idiotyczny argument z chlebem :/ nigdy bym chleba nie polozyla do kosza ktory stoi swiatek piatek na dworzu, w deszczu, sniegu, wsrod spalin, pylu syfu i nei wiadomo czego...

bo to sie nazywa "bezstresowe wychowanie" z którego potem wyrastają rozpieszczeni gówniarze którzy nie znają podstawowych zasad:)

Gość łojojoj
jak myślisz, że gdyby nie te buty dzieciaków to koszyk lśnił by od sterylności to <współczuje ci> braku popmyślunku. Pakuj swój towar w torebki a nie pierdol :(

Najgorsze w tym wszystkim jest fakt, ze jak zwróci się rodzicowi uwagę, że dziecko coś niszczy, psuje, brudzi, to on bardzo agresywnie reaguje.

Gość nie lubię dzieci
moja znajoma zareagowała oburzeniem,kiedy poprosiłam,żeby zdjęła buty swojemu dziecku przed wejściem do mojego mieszkania.zrobiła to na szczęście,bo dzieciak zaraz po wparowaniu do środka wszedł nogami na kanapę a potem na stół

Gość martinesqs
Te wózki to jeszcze nic. Pracowalam kiedyś w H&Mie. Byście nie uwierzyły ile razy się zdarzało,ze w przebieralni znajdowalismy brudne pieluchy.Nie skomentuje tego. Zreszta podpaski czy tampony tez sie zdarzały.

Gość mama sama ja
a ja jestem mama i nie popieram wożenia tam dzieci i tego nie robie sa specjalnie wyznaczone miejsca do przewozu maluszka lub dzieci maja nogi więc niech laża ;) swoją droga te mamusie zapominaja ze wystarczy zle ruszyc wózkiem i juz pociacha ma wybite kły a niby bezpieczenstwo ponad wszystko

"Byście nie uwierzyły ile razy się zdarzało,ze w przebieralni znajdowalismy brudne pieluchy.Nie skomentuje tego. Zreszta podpaski czy tampony tez sie zdarzały." Żartujesz, prawda? :o :o :o

Gość różne są kobiety
rodzicom się wydaje że ich dziecku wszystko wolno, to ż epozwalają na takie zachowanie w ich domu to ich sprawa, ale w miejscach publicznych lub u kogoś powinni odpowidać za dziecko i jego zachowanie

nie sądze żeby to był żart.U mnie na uczelni zdarza się że ściany damskiego kibla umazane są kałem.Nie skomentuję.Ale to taki troche off-top:)

Gość blogosławiona karolina kózka
No, niektórzy rodzice faktycznie mają dziwne zajawki. Są takie wózki-samochody, mozna tam na dół wsadzic dziecko, to jest specjalnie do tego pomyslane. Moze i te wózki są brudne tak czy tak, ale dziecko chyba mozna od małego uczyc, że nie kładzie sie kopyt tam, gdzie inni kładą swoje czyste rzeczy. U mnie jedna laska w akademiku wylewała wode po zmywaniu podłogi do zlewu w kuchni. Inna jej zwrócila uwage, ze ona tam myje swoją sałatę, to tez była wielka zadyma. Mozna sie domyslić, jak ta laska wychowa swoje dzieci

Gość martinesqs
Nie. I to nie był odosobniony przypadek, bo jak sie rozmawiało ze znajomymi, którzy pracowali w innych sklepach w galeriach handlowych to też im się takie rzeczy zdarzały. O prezerwatywach nie wspominając. A my to wszystko musielismy sprzatac.

Gość mama sama ja
pewnie wylewała ta wodę bo tak się u niej w domu robi nawyki wynosi się z domu

Gość mama sama ja
dobra ja kiedys sprzatała męski ktos nasrał do pisuaru czujecie?

Co do toalet to fakt - u facetów z reguły jest czyściej, o ile nie naleją obok kibla :P

Gość kjojjbbszoboszj
co to jest pomyślunek :O

Gość łojojoj
ale jak wasze psy srają gdzie popadnie, piaskownica, trawnik itd. i tego nie sprzątacie a dzieci łapia z tego różne choroby to jest ok???? Zacznijcie od wychowania właściecieli psów a nie rodziców z powodu durnych koszyków w marketach !!!!!!

Gość łojojoj
pomyślunek to to czego nie masz !!!!!

a co,mamy założyć psu pampersa?? poza tym nie porównuj wychowania psa do wychowania dziecka:O

Gość łojojoj
a słyszałaś o sprzątaniu za swoim psem?????

Gość nie lubię dzieci
owszem,to prawda z psami,ale zauważ,że wszyscy łącznie z dziećmi mamy potem ten syf na butach,a niektóre mamusie jakby sobie z tego sprawy nie zdawały