Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skid

nieszczesliwa z sexem

Polecane posty

Gość skid

Witam. Mam ogromny problem, ktory chcialabym z siebie ,,wyrzucic,, i moze uslyszec jakies opinie lub rady bo sama juz nie wiem co o tym myslec. Jestem w zwiazku 3 lata, Bardzo kocham mojego chlopaka i wszystko byloby super gdyby nie sex. ogolnie sex jest spoko, moglby byc bardziej spontaniczny lub czesciej ale jest ok. Co mnie dreczy to fakt iz moj chlopak nie robi mi minety. Moze to sie wydawac wam glupim problemem, ale nie mialam tak z bylymi( zawsze przed stosunkiem mialam minete z bylymi i oni lubili to robic, nawet chwalic wyglad mojej cipki). No ale teraz tak nie mam. Od 3 lat moze zdazylo sie to z 10 razy. Ja robilam mi dobrze oralnie bo lubie to robic, sprawia mi przyjemnosc ze jemu jest przyjemnie bo go kocham. Utknelo to jakies 2 miesiace temu kiedy po prostu zdecydowalam ze przestane to robic. ktoregos ranka oznajmil mi po przebudzeniu ze mial sen erotyczny i ze mu robilam loda. wscieklam sie wtedy i powiedzialam ze nie mam zamiaru bo on tylko ,,loda i loda,, ale NIE POMYSLI aby mi sprawic przyjemnosc w ten sposob tak po prostu, bez rewanzu( te ,,prawdopodobnie,, 10 razy po minecie po prostu przysowal sie do mnie abym teraz ja mu zrobila loda. On stwierdzil ze nie bedzie mi robil bo i ja mu tego nie robie ,,za czesto,,. pytalam go o przyczyny, dlaczego nie chce, zwlaszcza ze higiena u mnie jest sprawa pierwszorzedna i chyba tak strasznie ,,tam,, nie wygladam skoro moi byli lubili to robic i to CODZIENNIE bez zadnego ,,ja tobie to ty teraz mnie,,. no i tak to utknelo, stwierdzil tylko ze ,,lubi mi to robic,, wiec nie wiem gdzie tkwi problem. Postanowilam poczekac troche, minal kolejny miesiac ja mu zrobilam 2 super lody :D ale o minecie chyba moge juz tylko pomazyc. Zastanawiam sie ile czekac, ile razy mu zrobic dobrze( to wyplywa z tego ze JA mam ochote to zrobic) aby mu nie strzelic w twarz zeby szukal sobie innej laski albo zadowalal sie w burdelu bo jest wg mnie egoista i nic sie w tym sensie juz nie zmieni. Co radzicie? Troche sie z tym mecze.

Gość nie wiem, nie czytałam
mój też mi nie robi :O W sumie to jesteśmy ze sobą dopiero 5 miesięcy, ale ja mu często robię dobrze oralnie.. a on zrobił mi tylko raz i to pod wpływem alkoholu :O wydaje mi się, że on się czegoś boi, wstydzi.. nie wiem. Nie rozmawiałam z nim jeszcze o tym, myślę, że jeszcze za szybko na taką rozmowę. A wy skoro jesteście ze sobą aż 3 lata, to porozmawiaj z nim jeszcze raz. Powiedz, że sprawia Ci to straszną przyjemność, że uwielbiasz jak to robi itp.. Może się coś zmieni.