Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100lejków

Krwawienie po obrzezaniu

Polecane posty

Gość 100lejków

Tydzien temu mialem wykonany zabieg obrzezania. Nie wiem czy na skutek otarć czy też może jakiś innych na obrzęku (tej oponce/pierścieniu nie wiem jak to nazwać) w kilku miejscach zrobiły się niewielkie rany. Sporadycznie wypływa z nich gęsta krew. Moje pytanie czy wszystko ok i czy wszystko mimo to ładnie się wygoi ?

Gość a dobrze
Ci tak, po chuuj Ci to było? Nie stać Cię na mydło i wodę, a z lenistwa by penisa myć przy ściągniętm napletku i zaraz hartować zimną wodą, na dłoniach urosły Ci pęcherze? Teraz jeszcze dojdzie brak wrażliwości podczas seksu, gdyż skóra na żołądzi będzie gruba jak na pięcie, co w rezultacie skończy się impotencją. buahhha głupolu. Jedynym usprawiedliwieniem dla Ciebie to stulejka lub niczym nieuzasadniony smród penisa. Ale myślę, że raczej brak Ci na mydło.

Gość 100lejków
Co za matoł jeban... Co myślisz że mało mi wrażeń to dałem chu.. lekarzowi żeby mi go pokroił. Jak nie masz nic do powiedzenia to po chu... się odzywasz

Gość POważna rada
moczenie żołądzi w wywarze z rumianku, gdyż rumianek ma właściwości przeciwzaplane, zarazem gojące. A najlepiej idź do lekarza i poproś o jakąś maść antybiotykową, bo to krwawienie niezbyt ciekawie wygląda. Skoro mówisz o gęstej krwi, to z pewnością jest to ropa pomieszana z krwią, a ropa to jakaś infekcja bakteryjna. Tylko nie zaniedbaj tego, bo grozi Ci amputacja penisa.

Gość terminal96@tlen.pl
ty głupi chuju! po coś to robił?