Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja w.

Mam 24 lata i chce w koncu stracić dziewictwo!!!

Polecane posty

Gość alicja w.

Cale zycie sie szanowałam...nie chciałam isc do łózka z byle kim...czekałam na NIEGO...temu ktoremu zaufan,ktory mnie pokocha z ktorym bede naprawde szczesliwa...ale ON sie nie zjawia...co bedzie jesli nigdy sie nie pojawi? mam dosc czekania...chce stracic dziewictwo bo czuje sie z wiekiem z tym coraz gorzej

Gość Dyskusja o doopie maryni
i co zamierzasz ? tutaj szukasz chętnych czy jak?

Gość Andromea1000
No coz desperacja tez nie jest dobrym doradca.

Gość alicja w.
ja nie wiem co mam zrobic:( a jak spotkam odpowiedniego faceta dopiero za 2 -3lata lub pozniej?i co? jak sie dowie ze dziewica w tym wieku to pewnie ucieknie co?:( kiedys tarktowalam dziewictwo jak jakis cos waznego czym powinnam sie nawet szczycic ale ost.czuje wstyd z tego powodu:(

Gość Andromea1000
Bez sensu. Naprawde nie ma sie czego wstydzic. A jak to bedzie TEN to to doceni. No problem

Gość kocham rudego
VAT 25 procent już za trzy lata Zapowiadana podwyżka VAT to tylko przygrywka. Główna stawka tego podatku automatycznie wzrośnie do 25 procent, jeśli relacja długu publicznego do PKB przekroczy 55 procent wynika z projektu zmiany w ustawie o podatku od towarów i usług przygotowanego przez resort finansów, do którego dotarła stacja TVN CNBC Biznes. Projekt zakłada, że: w przypadku, gdy relacja długu publicznego do PKB według stanu na koniec 2011 roku przekroczy 55 proc., to od 1 lipca 2012 do 30 czerwca 2013 roku stawki podatku od towarów i usług wzrosną odpowiednio do 24, 9 i 7,5 procent. Natomiast od lipca 2013 do czerwca 2015 stawki VAT dobiją już do najwyższych w Europie i będą wynosić: 25, 10 i 8 procent. W ten sposób posłowie nie będą musieli się zgadzać na każdorazową podwyżkę podatków ustawa załatwi to od razu na kilka lat.

Gość uuaaa
Popros zaufanego kolege o pomoc :)

prześlij się z jakimś miłym, fajnym facetem, którego niekoniecznie będziesz kochać, ale którego nie będziesz się obawiać i przynajmniej go lubić... różnie "mundre" tutaj napiszą Ci, byś czekała, ale jak samo zauważyłaś.. jako dziewica przed 30 to dopiero będziesz miała stres

"mundre"? hah wolisz czekac na tego jedynego nawet jeszcze i 5 lat i pamietac ze przezylas cudowny pierwszy raz z osobą która kochasz czy pamiętac to jako puszczenie sie z kimkolwiek" bo byl mily a ja nie chcialam czekac". rownie dobrze mozesz stracic dziewictwo z długopisem bądź wibratoem.

Gość Prażynka_87
Seks nie jest najważniejszy. Uwierz. Znajdzie się facet, warunek pierwszy jest taki: wstań i wujdź do ludzi, nie siedź na kafe. Możesz być dumna z siebie....chciałabyś tak jak niektóre 13ki stracić dziewictwo nie wiadomo z kim nie wiadomo jak i gdzie?;)

Gość W sumie rozumiem
Bo wiadomo że zegar tyka i takie tam. Ale moim zdaniem facet ktory cię by zostawił bo jesteś/nie jesteś dziewicą nie jest nic wart. A jeżeli ci tylko o to chodzi, to po prostu powiedz że były miał małego albo go ceniłaś, ale nie pociągał cię fizycznie to i się nie zabawialiście. No a który facet ci rozłoży nogi i będzie sprawdzał? Na serio.... to chyba jakiś odsetek. Jeżeli chodzi o samo mizianie to zawsze znajdziesz na portalach typu sympatia czy randka.pl jakiegoś chłopaka na związek na 2-3 tygodnie. Sama tak kiedyś zrobiłam, pełna żalu do byłego który mnie zostawił. Byłam w 4 związkach przez wakacje opartych tylko na zabawie, seksie i innych takich, a nie jestem szczupła i piękna jak modelka ;) Podreperowało to moją samoocenę, a niedługo po wyszaleniu się poznałam super faceta z którym już 2 lata jestem ;) Pewność siebie przyczynia się do sukcesu.

Gość posluchaj mnie
ja stracilam dziewictwo w wieku 35 lat i dodam ze moj facet byl bardzo zdiwiony , bo nie mowilam mu ze jestem dziewica.

Gość Prażynka_87
do W sumie rozumiem : wow!jesteś odważna .

DO DZIELA! NIE MA CO TRACIC CZASU! SZKODA ZYCIA NEI SLUCHAJ TYCH CO MAJA TE STANDARDOWE FARMAZONY O TYM ZEBY ZROBIC TO Z KIMS KOGO BEDZIESZ KOCHALA! BPO TO NICZEGO NEIK ZMIENI:D i tak bedzie bez szalu i tak:D

Gość aleela
witaj w klubie.

Gość jaki kur*a wstyd
kobieto o taka jak Ty to beda sie zabijac . Czekaj na odpowiedniego bo warto , on to doceni .

Gość do setunia
piszesz jak puszczalska

Się porobiło, bycie przeleconą przez byle kogo byle gdzie jest warte więcej niż cnota... I się potem zjawiają takie płaczące biedulinki z pretensją że facet się dowiedział że już została "odkorkowana" i się gniewa, cóż czasem nie ma mu co się dziwić skoro nawet nie wie kto łapy kładł na jego dziewczynie a dziewczyna? Jej tez było wtedy wszystko jedno tak jej było spieszno z tym "dowodem wstydu i hańby".

Gość zawodowy deflorator
Zapraszm do mnie. Faktury VAT na żądanie. ;)

Gość idz do galerii
moze na dzinsy sie zalapiesz przy okazji :)

[zgłoś do usunięcia] do setunia piszesz jak puszczalska po prostu nei ejstem fanatyczka spod krzyza :)