Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwikiwi

Krótkie włosy! HELP

Polecane posty

Gość kwikiwi

Miałam włosy za łopatki. Postanowiłam wczoraj że pójde do fryzjera, zeby obcieła mi do tej dlugosci dokąd są równe, odcięła cieniowane. Chciałam mieć je długie, równe, na plecy... a moje włosy kończą się teraz tam gdzie szyja. Są krótkie! Obcięła mi za dużo. Mam teraz boba z prostą poziomą grzywką. Ona obcieła z adużoo! nIGDY NIE MIAŁAM krótkich włosów. HELP!!

Gość takajednanieśmiała
no ale w czym mamy ci pomóc? dolepić te włosy przez sieć, czy co? Włosy nie zęby - odrosną. Za tydzień się przyzwyczaisz :)

To chyba Ty zle jej wytlumaczylas. Mialas cieniowane a chcialas zeby byly rowne, to chyba logiczne ze obciela Ci tam gdzie cieniowanie sie konczylo zeby bylo rowno. Nastepnym razem pokaz jej rękoma dokąd maksymalnie chcesz zeby ciachała, inaczej znow bedziesz płakac ;)

Gość kiwikiaa
co myslicie o takiej fryzurze?

bob jest fajny, ale nie wiadomo czy tobie pasuje. Widzisz ja mam do łopatek, 2 cm mi dostanika brakuje, a chce miec dłuzsze. Juz nawet nie prostuje i efekt jest ;) 5 cm urosły w 3 miechy :P albo dokup sobie sztuczne i doczepiaj ;DD moja kumepla takie ma :P

Nie panikuj! Z tego co napisałaś masz teraz bezpciową fryzurę. Idz jeszcze raz do fryzjera. Tylko dobrego! I niech zrobi ci coś sensownego z tymi włosami. Może jakiś szalony kolorek i zadziorną fryzurkę? Krótkie włoski mogą być naprawdę seksi! O ile masz do tego twarz :)

problem stary jak swiat. mnie tez to kilka razy spotkalo.... musisz wykombinowac jakies modne uczesanie...albo jesli masz ladna buzke zetnij sie na fryzure a'la gardias :) mi sie bardzo podoba...ale mam zbyt kwadratowa buzie :(

Gość kiwikiaa
czy bob to seksowna fryzurka?