Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piyrw

chlopak chce sie spotkac z kolezanka jak mnie nie bedzie

Polecane posty

Gość piyrw

mam chlopaka od 2 lat. niedlugo mam wyjazd nie bedzie mnie przez 3 dni a on mnie pyta czy moze sie spotkac z kolezanka z dawnych lat na pogadanke skoro i tak mnie nie bedzie. pozwolic mu na to? powiedzialam ze nie wiem czy by mi to przeszkadzalo ale teraz mysle ze tak. nie chce wyjsc na sztywnire bez zaufania ale serio nie zycze sobie takiego spotkania. powiedziec mu co mysle czy przebolec i pozwolic isc?

Gość piyrw
dodam ze ja sie nie spotykam sam na sam z innymi facetami

Gość piyrw
ok staruszku ale jest moim chlopakiem :P i chyba ma szanowac moje zdanie nie?

Gość piyrw
do sugar: o niego sie nie boje le martwie sie o nia bo jej kompletnie nie znam i nie wiem czy przypadkiem nie ubierze celowo np bluzeczki z dekoltem czy miniowy :(

Gość Ja mam zaufanie do chłopaka
I mi nie przeszkadza jak si ęz jakąś znajomą spotyka. Ja czasem wychodze z kolegami (znamy się 6-7 lat, z chłopakiem jeste półtora roku) i też jest ta szpilka zazdrości, ale jednak nie robi z tego problemów. Zazdrość być musi, ale jak go będziesz na smyczy trzymać to sam się zechce urwać bo się źle poczuje ;)

śmieszne jestescie. on nie jest Twoją własnością abys mu pozwalala" staszek ale w tym przypadku śmieszny to jest ten koleś że się pyta o takie coś :D

Gość piyrw
ok dzieki :) powiem mu jednak prawde, ze mi sie ten pomysl srednio podoba a on niech robi co chce. nie bede go klamac ze jest mi z tym dobrze.

Gość piyrw
Regres a czemu niby jest smieszny? to chyba swiadczy o tym ze mnie szanuje nie? :P

autorko chyba nie masz go za zaślinionego wieprzka który poleci za każdą spódniczką lub głębszym dekoltem? Skoro masz o nim tak niskie mniemanie, to dlaczego z nim jesteś? Zaufanie to podstawa związku, pamiętaj o tym! Czy przez te dwa lata dawał ci aż tak silne powody do zazdrości?

Gość piyrw
boje sie o niego bo wiem ze m psychike jak plastelina ;)

Gość piyrw
po prostu taka jestem- podejrzliwa i nieufna ;)

Gość piyrw
dzieki za rady ;) ale i tak powiem mu prawde :)

Regres a czemu niby jest smieszny? to chyba swiadczy o tym ze mnie szanuje nie?" raczek bym powiedział że to świadczy o tym że brak w waszym związku zaufania:) masz dziwne pojęcie o szacunku w związku , to że sie chce spotkac z koleżanką i cie o tym informuje jest raczej spowodowane strachem i obawą że mozesz sie dąsać jak bys sie dowiedziała o tym ze on sie z ta kolezanka spotkał

Gość piyrw
to nie jest tak. po prostu mowilam mu ze chce wiedziec o takich spotkaniach. to chyba oczywiste prawda?!

Gość Moim zdaniem to
bardzo dobrze że mu powiesz, że się średnio z tym czujesz ale jednocześnie dasz wolność wyboru. :) Sądzę, że nie ma się czym martwić skoro ci o tym mówi, w końcu nie miałabyś go jak skontrolować na wyjeździe....!

ja też wolałbym wiedzieć, ale nie sugeruj mu że ma nie iść szczególnie jak rzadko się spotyka z koleżankami. To bez sensu, naprawdę ;). Zacznij mu ufać, bo to trochę dziwne ;) - zbytnia podejrzliwość

Gość stokrotka.
Jesli masz do niego zaufanie to tak .. a moze zaproponuj wspólne spotkanie jak tylko przyjedziesz ?

Gość piyrw
tez o tym myslalam. ona ponoc ma chlopaka wiec moglibysmy sie we 4 spotkac. moje podejrenia (moze nie podejrzenia tylko zlosc) wudza jescze to ze ma kumpla. mial sie z nim spotkac juz od pil roku i ciagle to spotkanie przeklada "bo mu sie nie chce". a tu pojawila sie pierwsza lepsza okazja i nagle chce sie z nia spotkac zamiast np tego kumpla. to mnie tez troche dziwi.

Gość no w takim przypadku
to dla mnie trochę podejrzane:P czeka na twój wyjazd, nie korzysta na spotkanie z kumplem. to e ci powiedział to był raczej jego obowiązek niż wielka łaska!

Gość CDCD
ee tam podejrzane fakt- chamsko postąpił bo co mu szkodzi spotkać się w czwórkę ale przynajmniej powiedział