Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbb

ludzie teraz sa tacy bezczelni i pewni siebie

Polecane posty

szczegolnie widac to w duzych miastach - Krakow Wroclaw Warszawa itp Szczegolnie dorobkiewicze ale i nie tylko :o

Gość Oczywiście ze tak
Coraz gorszy ten świat.

nawet jak nie jestescie jakis biedni tylko tacy przecietni to i tak maja Was za gowno. trzeba byc totalnie asertywnym inaczej Cie zdepcza zmiazdza i zrobia kupe a pozniej spuszcza w wc

jacys *

Gość ludzie są bezczelni bo wmawia
im się,że są równi.

a nawet jak nie zdepcza zmiazdza to beda ignorowali i nie liczyli sie z twoim zdaniem, traktowali jak powietrze

tak ci w dduzych miastach tak na prawde pochądzący z "pipidówek" sprawa nr: 1. moze robią to na pokaz bo chcą ukryć fakt, ze są niesmiali, zakompleksieni itp? 2. moze chcą zeby w koncu ktoś ich zauwazyl, czują, ze tylko tak moga zdobyć czyjąś uwagę? 3. bo uważają ze skoro tyle celebrytow się tak zachowuje to jest to na topie i na silę chcą się upodobnic do swoich gwiazdeczek? 4. moze odreagowuja w ten sposob swoje problemy, dowartoscoiwuja się tym po nieudanym dniu? 5. a moze po prostu przestają sztucznie się uśmiechac a w myslach myslec, ze rozmowca jest idiotą, stają się pradomowni i szczerzu do bolu?

i jeżeli ktoś o mentalności zakompleksionego proletariusza,nagle trafi do sfer chociaż trochę zalatujących lepszą pozycją społeczną,może takiemu odbić. Na Wydziałach Prawa jest takich spora liczba.

Gość hehe dokladnie z tym prawem
ktos strzelil w 10ke :)

znałem kiedyś gościa,którego matka była zwykłą sekretarką w Sądzie Apelacyjnym, ale bez wazeliny włążącą w dupę sędziom. I obmyśliła,że to włażenie w dupę będzie fundamentem wypromowania synka jedynaka jako prawnika,wychowała degenerata i alkoholika.

Jest on na aplikacji,równie masowej obecnie co marketing, na którą dostał się za czwartym razem,po tym jak minister Andrzej Czuma obniżył próg na tteści. Mógłby zostać chodzącą reklamą prezerwatyw, ostrzegajacą kogo można na świat powołać.

Ja nie twierdzę, że wszyscy na tych wydziałach i aplikacjach są tacy,ale jest to kierunek,który przyciąga sporą liczbę takich rozumujących wiejskimi stereotypami o wszechmocnym prawniku.A teraz media chyba chcą wyprmowac wszechmocnego budowlańca.

Gość podstępna kuciapa
Osobiście nie poznałam żadnego nieposranego studenta prawa :( Jestem warszawianką i mi wstyd za 90% ludzi, którzy tu mieszkają i uważają się z tego powodu za lepszych od innych :(

Ja byłem nieposrany

mnie osobiscie krew zalewa jak mlode siksy z pracy maja osobie takie mniemanie.... ze ah. jedna twierdzi (nieslusznie) ze ma lepsze nogi od steczkowskiej i mimo iz jest brzydka....(ma piegi i opuchnieta twarz) to mimo to jest mega piekna i ma super powodzenie ;/ reszta nie lepsza...co to nie oni... sa tacy fajni.... mili...madrzy ;/

Gość hahahnnanana
nie dorobkieicze tylko ,,nowobogatcy,hihi