Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faaaktycznie

wrzesień 2011 a formalności dopiero w styczniu

Polecane posty

Gość Faaaktycznie

Czy jeśli ślub i małe wesele chciałabym we wrześniu 2011 to jeśli zajmę się formalnościami dopiero w styczniu-lutym to mam szansę wszystko załatwić? Mieszkam w malutkiej miejscowości więc jakby co to z salą raczej nie powinno być problemu

Gość mikaya27
ja bym nie ryzykowała, załatw najważniejsze rzeczy teraz tzn. godzine w Kościele, sale, zespół, kamerzyste, fotografa, a reszte zostaw na nastepny rok

Gość Faaaktycznie
sprawa wygląda tak że nie mam możliwości załatwić nic w tym roku i nie wnikajmy dlaczego, bo nie chcę o tym mówić myślicie że 9 m-cy przed nie starczy? We wrześniu przecież nie ma aż tylu ślubów co w sierpniu i lipcu Dla mnie to nie problem i może być nawet końcówka września A co do Kościoła to często słyszę od innych, że ksiądz jeszcze nie ma kalendarza na przyszły rok, czy coś i najlepiej po Świętach iść do niego

Gość jest tyle samo slubow co w sie
sierpniu jak nie wiecej

Kochana we wrześniu jest mnóstwo ślubów. A moje zdanie jest takie, ze jeżeli nie masz czasu na załatwianie ślubu to go po prostu nie organizuj teraz. Jak zaczniesz załatwiać po nowym roku to już ci mówię jak to będzie wyglądało : wszystkie sale zajęte, wszyscy fotografowie zajęci, wszystkie zespoły najfajniejsze zajęte, w kościele godzina 19 Ci się trafi. Ja planuje ślub na 30 lipca przyszłego roku a już teraz nie jest rewelacyjnie z terminami gdziekolwiek.

Gość tralalabumcykucykucyk
Moja kuzynka ślub załatwiała 2 lata wcześniej, bo sali nie było! A i tak nie miała księdza tego, którego wybrała heh :/

Nie daj się zwariować:) Wiem, że w "chodliwych" miesiącach ciężko jest o salę, kamerzystę, zespół, itd. Z drugiej strony, jeśli planujesz skromną uroczystość z niewielka grupą gości to nie jest powiedziane że nie zdążysz. 18 września idę na wesele koleżanki, oni zaczęli organizację pod koniec marca, zdążyli ze wszystkim. W październiku kolejny ślub i przyjęcie-kolacja, zorganizowana w ciągu 2 m-cy.

Gość Faaaktycznie
Stuprocentowa Księżniczka - dzięki za pocieszenie Moja parafia jest malutka więc naprawdę nie sądzę że będzie problem z godziną czy dniem, sala to też raczej nie problem (mam nadzieję), zastanawia mnie ewentualnie dj Mogą mieć pozajmowane terminy Naprawdę we wrześniu jest tyle ślubów Myślałam że nie A w który m-cą jest najmniej, jak myślicie?

Gość Faaaktycznie
:) czyli luz

Gość meeg24
Kochane ja mam 10 wrzesnia 2011i juz od maja mam zalatwione bo np.orkiestra miala ostatni ntermin,katering ..nie bylo juz tego terminu ale ublagalam i zrobi jeszcze jedno wesele bo ma kilka w tym dniu,kosciól niestety mam na 14 bo na 16 zajete i tak to wyglada,lepiej wczesniej niz mieclipne wesele;/