Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaproblemeeee

Pytanie do osob w stalych zwiazkach

Polecane posty

Gość mamaproblemeeee

jestesmy ze soba 1,5 roku no i wlasnie nie wiem gdzie tkwi problem, ale kochamy sie tylko raz dziennie, i to zazwyczaj wieczorem i tak bylo od pocztaku. a tu pary pisza ze kilka razy dziennie potrafia uprawiac seks. a jak mi sie zbierze to moj czesto przytuli, pocaluje i dalej robi swoje :O no i przytulamy sie tez rzadko. tzn potrafimy siedziec, ogladac tv i od czasu do czasu pomizia mnie gdzies dlonia, ale to wszytsko. buzi procz seksu tez rzadko daje a tu panie pisza ze ich faceci nie moga sie od nich odlekic a moj jakis taki malo czuly myslicie ze go nie pociagam i ze nie zalezy mu? :(

Gość bułka z serem żółtym
ja mam odwrotnie. Moj facet juz mnie nie kreci i to on ciagle szuka bliskosci, pocalunkow, pieszczot itp a ja nie chce. Mysle ze u mnie problem tkwi w tym, ze zauroczylam sie w innym

Gość misslady
moze masz wiekszy temperament od niego i stad problem...

Gość rtdd
Interesuje go tylko seks z Toba

Gość 10101019nkiklokjk
"tylko raz dziennie" z takim podejsciem zycze powodzenia na dalszej drodze zycia z nim, skoro Tobie nie wystarcza:) ja tez bym chciala wiecej a mam dwa razy w tyg:(

Do autorki---sądzę ze powinnas porozmawiac ze swoiom partnerem i powiedziec mu jakie są Twoje obawy. niestety ja takich rozmów ze swoim przeprowadzilam setki i nic mi to nie dalo. Po prostu mój mąż ma taki charakter ale wiem że bardzo mnie kocha

Gość mamaproblemeeee
albo go nie podniecam :( skro w ciagu dnia nie potrzebuje nawet mnie przytulic ;( o buziaki sama musze sie prosic :(

Gość misslady
nie kazdy potrzebuje przytulac sie i nie musi miec to nic wspolnego z tym, ze ktos kogos podnieca lub nie.