Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina...19lat

sex go brzydzi!!!!!!!

Polecane posty

Gość paulina...19lat

wiatm... mam dziwny problem ... mam chłopaka w wieku 20 lat ja mam 19... on dawniej chciał zostac księdzem... jest naprawde fantastycznym facetem... tylko iz zacięcie twierdzi że chce zostać w czystości do końca życia... a gdy rozmawiamy o dzieciach to on: powiedzmy że jestem bezpłodny... CZY ON JEST NORMALNY

Gość paulina...19lat
często namawia mnie na anal :/

tak jest normalny...ja tez sie brzydze seksu...i nie chce miec dzieci...a jesli tak mówi na temat dzieci to może naprawde jest bezpłodny...

Gość dfghdfg
to raczej byla przenosnia, chodziło mu o to ze nigdy nikomu nie zrobi dziecka, a chlopak jak najbardziej normalny, tylko chyba jeszcze nie wie nie latwo mu bedzie znalezc kobiete ktora jest do niego podobna

Gość Monique2222
normalny ,nienormalny... jest aseksualistą tak to wyglada... Bo religia przecież po slubie popiera seks i staranie sie o dzieci. Nie wiązalabym z nim przyszlości na twoim miejscu tylko z normalnym facetem

Gość Monique2222
Bo nawet jak jest zajebisty z charakteru to ten związek jest bez sensu bo Ty chcesz seksu ,a on nie i raczej mu się nie odmieni

Gość Monique2222
on szuka dziewczyny ,która będzie popierać biały związek na zawsze i też seks bedzie ja brzydził ... a Ty chyba taka nie jesteś z tego co piszesz

Gość nie bądź taki smutny
a czy Woityłła Karol był, normalny? Opanowany obsesją seksualną, można mu ewentualnie jaja urwać, bo i tak mu niepotrzebne

Gość Monique2222
Bo takie osoby sa na swój sposób normalne .. tylko maja taka orientacje seksualna ,że seks ich nie pociaga wogole

ja mam troche podobna sytuacje, z tym ze moj nie chce miec dzieci w przyszlosci, a ja? jak na razie nie czuje ze tez chce i jest nam dobrze, tylko sie obawiam ze za pare lat jak komus sie odmieni to bedziemy musieli sie rozstac,takze przemysl to..

Gość Monique2222
a seks nie jest tylko po to ,żeby miec dzieci tak wogóle...