Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolnieniezwf

CHCE SOBIE ZAŁATWIC ZWOLNIENIE Z WF ! JAK SIE PRZYGOTOWAC DO WIZYTY U LEKARZA ?

Polecane posty

Gość zwolnieniezwf

tylko prosze nie wrzucajcie mi ze jestem leniem czy cos. chodziłam na wf przez 2 lata. inne "divy" mogły sobie isc dwie godziny wczesniej do domu a ja musiałam zostawac przebierac sie w "modny" stroj i robic z siebie idiotkę na oczach innych ludzi. w tym roku tak nie będzie. miałam drobne problemy z kręgosłupem, dostałam skierowanie na rahabilitację - cwiczenia na kręgosłup w pobliskim osrodku. ale zajęcia zaczynały sie o 16 a ja o 17 zazwyczaj bylam w domu. lekarz powiedział mi abym chodziła na basen i robila jakies cwiczenia w domu. na basen chodzilam regularnie ale cwiczeniach zapominałam. powiedzcie mi jak przygotowac sie do wizyty u lekarza (publicznego) aby dostac zwolnienie ??? dzieki za wszystkie odpowiedzi.. :D

tez miałam zwolnienie w szkole średniej , poszłam do lekarki i wprost powiedziałam że mamy takiego idiote od wf że nie chce ćwiczyć .Poskutkowało. Najlepiej być szczerym :)

Gość ja mialam zwolnienie w LO
poniewaz mialam w-f w poznych godzinach i nie wyrabialabym sie na autobus. Moja lekarka bez problemu mi wypisala zwolnienie jak jej o tym powiedzialam, a ty jak mialas problemy z kregoslupem to na pewno dostaniesz tez bez problemu

Gość Znasz się na informatyce?
teraz lekarz rodzinny wręcz nie chce wystawić zwolnienia jeśli powód jest naciągany ponieważ jak to określają "nie chcemy otyłego i niesprawnego społeczeństwa hodować"

Gość zwolnieniezwf
akurat z tym nie ma problemu bo jestem osobą szczupłą . takie geny.

Gość ja poszlam i powiedzialam
ze sie wstydze i nie chce chodzic i mi dala

Gość zwolnieniezwf
dobra gadka ... no ale własnie co uwzglednic, o czym powiedziec aby ta gadka była dobra ????

ja powiedzialam ze warunki w szkole jesli chodzi o cwiczenia są oplakane - brak pryszniców, pelno kurzu na sali itp itd. dodatkowo mowilam ze ciezko mi sie pracuje na lekcjach kiedy cala zmeczona i spocona musze wracac po w-f. dodatkowo zapewnilam doktora ze regularnie chadzam na basen i cwicze we wlasnym zakresie to co lubie i co ksztaltuje moją sylwetke zamiast beznadziejnego fikania na materacu szkolnych i podzialalo :P mialam zwolnenie rok w gimnazjum i cale LO