Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto doradzi?

nowa fryzura foto

Polecane posty

Gość kto doradzi?

witam czy mogłby mi ktoś z Was doradzić ? rozważam zmianę koloru wlosów i fryzury, waham się miedzy dwoma opcjami czarny kolor prosta grzywka czy ciemny kasztan z zaczesaną grzywka i prostym dołem (jak na zdjęciu w czarnych) dzięki za rady Pozdrawiam ps. wiem że do tego typu tematów jest odpowiednie forum ale tam coś rzadko sie udzielają kasztan http://www.przeklej.pl/plik/makeover-jpg-0020 0c3vn7h82j6 czarny http://www.przeklej.pl/plik/makeover1-jpg-002 00c4b27h82j6 aktualnie http://www.przeklej.pl/plik/dscf0709-jpg-0020 0e9sp7h82j6 i nie piszcie że powinnam schudnąć bo o tym wiem doskonale niestety nie uda mi sie to do wtorku (mam umówioną wizyte u fryzjera)

Gość asddqsdwd
Najpierw wklej poprawnie linki :o

Gość bez kitu..............
a robilas sobie badania hormonow tarczycy? Bo na tym ostatnim zdjeciu wyglada jakby byla powiekszona... i moze to stad te problemy z waga? PS. zdecydowanie kasztan

Gość kto doradzi?
nie robiłam, a u jakiego lekarza można zrobić takie badanie? u pierwszego kontaktu czy jakiegoś specjalisty?

Gość asddqsdwd
Na tym aktualnie wyglądasz tragicznie dziewczyno :o:o Czarne ci pasują z normalnie prostą grzywą. Ta wywinięta jest okropna:o

Gość kto doradzi?
dzięki bardzo, a że teraz tragedia to wiem dlatego chce coś zmienić

Gość asddqsdwd
Bez obrazy, ;) W czarnych ci najlepiej ;)

Gość kto doradzi?
nic nie szkodzi nie liczylam na slodzenie, a wiem że tu zawsze ktoś się wypowie dlatego piszę :)

Gość kto doradzi?
up

Gość sallllly
Ja mysle ze kasztan bedzie lepszy bo masz bardzo jasna karnacje. Czarny moze byc za ciemny.

Gość kto doradzi?
widzę że zdania podzielone, ale chyba z małą przewagą na czarne :)

Gość zdecydowanie kasztanowe
czarne sa oklepane, polowa polski ma czarne, bedziesz dalej szara myszka.. a w kasztanowych bardzo kobieco wygladasz i nie powiem ci, zebys schudla ale powiem, zebys troche sie podkreslila (zadbala o odpowiedni makijaz, chocby delikatny i ubior a na prawde bedzie ok) :)

Gość chyba czarne z grzywką
ale kasztan tez nie był zły Wszystko zalezy od tego jak się bedziesz czuła w czarnych ,bo nie wszyscy czują się dobrze Ale chyba bardziej czarne

Gość kredkowy temat
kasztan tzn 3cia fotka najlepsiejsze akurat Tobie czarne nie bardzo pasują-kojarzą mi sie tak k......o (sorkiii) ale 3cie zdjecie ok

Gość kto doradzi?
jasny gwint :) chyba nie obejdzie się bez zapytania o zdanie fryzjerki, ja nie mogę się zdecydować, jakoś bardziej mi sie podobaja czarne, ale za to grzywa z tych kasztanowych, znowu boje się że czarne to zbyt radykalna zmiana ... ehh

Gość kto doradzi?