Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUPILAM SOBIE DZIS THERM LINE

KUPIŁAM SOBIE DZIS THERM LINE S

Polecane posty

MAM NADZIEJE,ZE COS POMOZE, JUZ PROBOWALAM ROZNE PREPARATY Z TEJ DZIEDZINY SUPLEMENTOW, LINEA, BIO CLA I DUPA WSZYSTKO TO WYWALANIE PIENIEDZY W BLOTO;/ A WY STOSUJECIE BADZ KTOS ZE ZNAJOMYCH? JAKIE MACIE ODCZUCIA? POZDRAWIAM:)

RUSZAM DUPSKO Z KANAPY CODZIENNIE . GODZINA SPACERU Z PSEM I AEROBIC 2 RAZY W TYGODNIU. I GOWNO MI TO DAJE , DODATKOWO NIE WSPOMNE O TYM ZE DO PRACY JEZDZE ROWEREM. ZOBACZYMY JAK TOBIE ZACZNIE ROZNAC DUPSKO , JAK BEDZIESZ SPIEWAC.

Gość ja stosuję.
wolno ale tracisz kilogramy. oczywiście aktywność wskazana. i zmniejsza łaknienie.

# ROSNAC

O swoje dupsko się nie martwie bo zdrowo się odżywiam...nie martwie sie tez o wątrobę, jelita, żołądek, trzustkę, dwunastnicę i serce bo nie łykam zadnych świństw na bazie anabolików... A skoro ćwiczysz, ruszasz się itp i nie chudniesz to widocznie tak masz wyglądać i chooj. Zobaczymy jakim pięknym żywym przykładem efektu jojo bedziesz jak już zeżresz te tabsy...o ile sie nie uzależnisz i nie wylądujesz na odwyku...

DZIEKUJE JUZ ZA TE MIŁE ZYCZENIA... KTOS JESZCZE SIE WYPOWIE ALE Z KULTURA PROSZE;d

ponosze

Gość eeee tam
w zasadzie te wszystkie produkty są do dupy, super jest meridia :P ale jest tylko na recepte i podobno jest wycofywana :(

mam w domu zelixe ale szczereze mwoiac boje sie ja stosowac... dlatego siegam po bezpieczniejsze preparaty

Gość lady makbet------
Ja kupiłam dziś therm line s i mam nadzieję, że będą efekty xD Od 3tyg jestem na diecie 1000 kcal i schudłam 7kg - pani w aptece poleciła mi ten wspomagacz do owej diety - podobno jest rewelacyjny!