Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjhgkjhklkj;kl

jaka macie opinie na temat....

Polecane posty

Gość ghfgjhgkjhklkj;kl

... wlascicieli psow ktorzy podaja jedzenie swoim pupilom na tych samych talerzach co jedza, w sensie ktos nie zje obiadu to kladzie talerz na podlodze i pies sobie je... bylam u kogos i zaobserwowalam taka sytuacje i szczerze mowiac bylam w lekkim szoku choc nic nie powiedzialam, nic wiecej juz nie zjadlam :P ja tez mam psa ale nie wyobrazam sobie zeby jadl na tym samym talerzu co domownicy mimo ze ten talerz i tak bedzie myty... u mnie pies ma swoja miske, jak zostaje cos z obiadu to przeklada mu sie to do miski i tyle, nie robi to przeciez zadnego klopotu, a jakie Wy macie zdanie na ten temat? czy moze ja jestem troche przewrazliwiona?

Motzne :p Moim zdaniem, pies powinien jeść z miski, chociażby po to, żeby nie nabrał złych nawyków.

A jak całują psa w pysk, albo dają się lizać po twarzy?? Dla mnie to jeden ch...j - i to, i to wstrętne.

A nie bali się że biedna psina czymś sie od nich zarazi.Masz racje skandal! Gdzie ludzie od praw zwierząt się pytam?! Haha ja bym dała talerz pieskowi wylizać do czysta czemu nie? a potem na niego ciasto dla teściowej i smacznego

też bym była zszokowana!! przecież ten pies mógł się czymś od właścicieli zarazić!

Gość vixia
Psy są czyste jak się o nie dba. To między kotem a człowiekiem nie ma bariery i mozna się zarazić. Talerz się umyje i jest czysty.

Gość wróżka Ania
Catie :D:D:D